Akcija!

ZELENI ČAJ SA AROMOM JASMINA

Cena: 420 RSD 300 RSD

Delovanje: Moćan antioksidans, štiti organizam od štetnog uticaja slobodnih radikala. Pomoć kod bolesti srca i krvnih sudova,za snižavanje krvnog pritiska, holesterola, nivoa lipida. Ublažava depresivne misli, sprečava razvoj karijesa na zubima. 

Upotreba: Jedna do dve šolje čaja dnevno.

Sastav: Zeleni čaj, aroma jasmina

Zemlja porekla: Šri Lanka

Pakovanje: 37 g (25 kesica x 1.5 g)

Akcija traje do 9. februara 2018, ili do isteka zaliha

Proizvod je ubačen u korpu

Opis proizvoda

Aroma jasmina poznata je po tome da ublažava napetost i da opušta. Zahvaljujući visokoj koncentraciji antioksidanasa i polifenola, ovaj čaj poseduje mnoge terapeutske vrednosti, a cvetni miris jasmina pomešan sa zelenim čajem daje delikatan i osvežavajući ukus.  
Naučnim ispitivanjima potvrđeno je da je zeleni čaj moćan antioksidans, tako da organizam uspešno štiti od štetnog uticaja slobodnih radikala. Zeleni čaj je dobar prirodan lek protiv bolesti srca i krvnih sudova, snižava krvni pritisak, holesterol, nivo lipida i otklanja depresivne misli i čak, zahvaljujući fluorinu, sprečava razvoj karijesa na zubima.
Kada kuvate zeleni čaj, najvažnije je da ne dozvolite da voda provri. Ne ostavljajte čaj u vodi više od 20 sekundi, u protivnom smanjićete njegova korisna svojstva.

Komentari