POBEDILA SAM KANCER. POSTOJI BILJKA ILI KOMBINACIJA ZA SVAKI PROBLEM

09.01.2020 | Časopis Magično bilje - Broj 174 | Pregleda: 485 | Autor: | 0

Teška bolest u trinaestoj godini naterala je dr Monu Maličević da naglo sazri i, kako sama kaže, "pronađe svoj pravi put"

Moja priča počinje sa trinaest godina kada me je kao ‘grom iz vedra neba’ pogodilo saznanje da sam obolela od malignog tumora. Sve je počelo bezazlenom dečijom igrom i grudvanjem, kada me je drugar nehotice pogodio grudvom u oko, što je izazvalo bolove. Nisam ništa videla, ali sam mislila sam da je to od udarca. Sutradan me je mama odvela u kod oftalmologa, da proveri šta je sa okom. Međutim, nakon pregleda, doktorka mi je konstatovala tumor. Po održanom konzilijumu transportovana sam za Beograd na ispitivanje, koje se nastavilo u Hrvatskoj i Švajcarskoj. U suštini, znali su da je tumor maligan, ali rešenja nisu imali, a ni vremena. Doneta je radikalna odluka da se operacijom odstrani tumor i očna jabučica, kako bi mi spasli život. Narednih pet godina doktori su pratili moje zdravstveno stanje da se ne pojave nove metastaze, što se na kraju, hvala bogu, nije desilo.

Ovo je bio početak velike borbe Mone Maličević, doktora medicine i budućeg specijaliste histologije. Ona je danas u neposrednom kontaktu sa prestižnim lekarima i profesorima jer radi za drugi najveći zdravstveni sistem na svetu, za "Acibadem".
Mona je i predavač i organizator seminara na kojima objedinjuje znanja iz konvencionalne i alternativne medicine jer veruje da svakom zdravstvenom problemu treba pristupiti na holistički način.


Pročitajte više u 174. broju Magičnog bilja

Komentari (0)

Ostavite komentar

Magično bilje prodavnica

Ulogujte se Registracija

NOVI BROJ ČASOPISA

NOVI BROJ ČASOPISA 180

Pratite nas

Magično bilje na Facebook Magično bilje na YouTube Magično bilje na LinkedIn Magično bilje na Instagram

Sadržaj časopisa - broj 174

Dr Nataša Simin, dr Marija Lesjak i dr Ivana Beara, naučnice sa novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta: UPOTREBA BILJAKA U LEČENJU BAKTERIJSKIH INFEKCIJA TREBALO BI DA BUDE MNOGO VEĆA

Teška bolest u trinaestoj godini naterala je dr Monu Maličević da naglo sazri i pronađe svoj "pravi put": POBEDILA SAM KANCER! 

ZAGAĐENJE VAZDUHA: BILJNA REŠENJA

KORIJANDER: UKLONITE TEŠKE METALE IZ ORGANIZMA

Mirjana Pešić iz Vlasotinca melemom od devet trava mužu pomogla protiv gangrene: ČUVARKUĆA SAČUVALA DOMAĆINA

Dragan Ljubisavljević iz Jagodine posle više od petnaest operacija na stopalima, šakama, laktovima i ramenima: BILJKE SU MI POMOGLE DA PROHODAM I OZDRAVIM

Insu Kang, profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta Jejl: AHCC AKTIVIRA UROĐENE ĆELIJE IMUNITETA

LANENO SEME: SVE PREDNOSTI

SPASITE HRSKAVICU U KOLENIMA

UBLAŽITE VALUNGE: ŽALFIJA + KANTARION + CRVENA DETELINA + HMELJ

Mirjana Miljković, farmaceut iz Niša: MED, MLEČ, PROPOLIS I POLEN, IZLEČILI SU MI OCA OD TEŠKE PNEUMONIJE, ZATO SAM POSTALA APITERAPEUT

Marina Petković iz Donjeg Bunibroda kod Leskovca nosi košnice, kuca ramove i uživa u svom poslu: PČELE SU MOJ SVET IZ KOJEG CRPIM ENERGIJU

SUVE KAJSIJE: OJAČAJTE KIČMU, UBRZAJTE PROBAVU

KAKO NAPRAVITI BILJNE OBLOGE

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem