Uz mormodiku izlečila helikobakter detaljnije

18.05.2010 | Časopis Magično bilje - Broj 57 | Pregleda: 2870 | Autor: | 0

KAKO SAM ČAJEVIMA I DIJETOM UKROTILA NEIZLEČIVU BAKTERIJU

Uz mormodiku izlečila helikobakter

Kada više nisam imala izbora, otišla sam u biljnu apoteku i objasnila im svoj problem.
Rekli su mi da imaju mešavinu čaja po recepturi biologa Dragana Tabakovića. Kako su mi objasnili, rec je o mešavini biljaka Marmodika, Angelika i drugim sastojcima koji se kombinuju u zavisnosti od zdravstvenog stanja, te su mi stoga preporučili da kontaktiram gospodina Tabakovića da bi mogao da mi da mešavinu koja mi može pomoći.

To sam i učinila i ubrzo dobila mešavinu čaja koju sam redovno pila. Nakon mesec dana osetila sam prve znake poboljšanja i nazvala gospodina Tabakovića koji mi je rekao da uradim ponovo analize i da mu se javim da bi mogao da napravi novu mešavinu. Posebno mi je napomenuo da je vrlo važno da znam da su ishrana i način života podjednako važni faktori u poboljšavanju mog stanja i da samo ispijanje čaja nije dovoljno kako bi potpuno onesposobila Helicobacter Pylori koja se nastanila u meni.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem