MORINGA SA ZELENIM ČAJEM

Cena: 765 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Antioksidans  koji poništava efekte slobodnih radikala. Bogata je katehinskim polifenolima. Korisna kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta. Pojačava oštrinu vida. Ubija bakterije koje stvaraju zubni plak. Uništava bakterije i sprečava trovanje hranom.

Upotreba: za jednu šoljicu čaja, preliti 1 kafenu kašičicu vrelom vodom, ostaviti 5-10 minuta, procediti i piti.

Sastav: mešavina lista moringe i zelenog čaja

Zemlja porekla: Indija

Količina: 150 g

 

Opis proizvoda

2.500 PUTA VIŠE AMINO-KISELINA NEGO OBIČNOM U ZELENOM ČAJU

Moringa zeleni čaj može da bude koristan kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta


Svi koji su pili Morigna zeleni čaj tvrde da su dobili neverovatnu energiju, iako ovaj napitak ne sadrži kofein koji se nalazi u drugim energetskim pićima, kafi ili drugim čajevima.

Moringa zeleni čaj kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Poseduje antioksidantna svojstva koja uništavaju efekte slobodnih radikala. Istraživanja su potvrdila da sadrži 2.500 puta više amino-kiselina od popularnog zelenog čaja. Bogat je katehinskim polifenolima. Poznato je da je Moringa zeleni čaj koristan kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta. Pojačava oštrinu vida. Ubija bakterije koje stvaraju zubni plak. Uništava bakterije i sprečava trovanje hranom.

Indijski naučnici su utvrdili da aktivne materije u moringi deluju antibakterijski. Istraživanja su potvrdila da sok lista moringe može da bude izuzetno delotvoran protiv bakterije Pseudomonas aeruginosa, koja uzrokuje bolesti i kod životinja i kod ljudi. Od ove bakterija obično se inficiraju ljudi sa oštećenjim tkivom ili sa oslabljenim imunološkim sistemom kroz razne upale.
Sastav Moringa zelenog čaja vrlo je uravnotežen i jedinstven.

Sadrži izuzetno visok sadržaj mineral, kao što su magnezijum, kalcijum i fosfor, dovoljne količine gvožđa, cinka i bakra, hroma i osamnaest od dvadeset esencijalnih aminokiselina, esencijalnih blokova za sintezu proteina u telu koji su važni za imunitet. Sadrži gotovo sve vitamine, poput vitamina A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E, K, više od četrdeset i šest antioksidanata i nedavno otkriveni zeatin.
Zeatin otvara vrata hranljivim materijama, pušta ih i prati do ćelija gde su potrebne i na taj način osigurava da se svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i amino-kiseline apsorbuju u telu. Moringa zeleni čaj snabdeva nas raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari.

I još pogledajte

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem