MORINGA SA ZELENIM ČAJEM

Cena: 765 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Antioksidans  koji poništava efekte slobodnih radikala. Bogata je katehinskim polifenolima. Korisna kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta. Pojačava oštrinu vida. Ubija bakterije koje stvaraju zubni plak. Uništava bakterije i sprečava trovanje hranom.

Upotreba: za jednu šoljicu čaja, preliti 1 kafenu kašičicu vrelom vodom, ostaviti 5-10 minuta, procediti i piti.

Sastav: mešavina lista moringe i zelenog čaja

Zemlja porekla: Indija

Količina: 150 g

 

Opis proizvoda

2.500 PUTA VIŠE AMINO-KISELINA NEGO OBIČNOM U ZELENOM ČAJU

Moringa zeleni čaj može da bude koristan kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta


Svi koji su pili Morigna zeleni čaj tvrde da su dobili neverovatnu energiju, iako ovaj napitak ne sadrži kofein koji se nalazi u drugim energetskim pićima, kafi ili drugim čajevima.

Moringa zeleni čaj kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Poseduje antioksidantna svojstva koja uništavaju efekte slobodnih radikala. Istraživanja su potvrdila da sadrži 2.500 puta više amino-kiselina od popularnog zelenog čaja. Bogat je katehinskim polifenolima. Poznato je da je Moringa zeleni čaj koristan kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta. Pojačava oštrinu vida. Ubija bakterije koje stvaraju zubni plak. Uništava bakterije i sprečava trovanje hranom.

Indijski naučnici su utvrdili da aktivne materije u moringi deluju antibakterijski. Istraživanja su potvrdila da sok lista moringe može da bude izuzetno delotvoran protiv bakterije Pseudomonas aeruginosa, koja uzrokuje bolesti i kod životinja i kod ljudi. Od ove bakterija obično se inficiraju ljudi sa oštećenjim tkivom ili sa oslabljenim imunološkim sistemom kroz razne upale.
Sastav Moringa zelenog čaja vrlo je uravnotežen i jedinstven.

Sadrži izuzetno visok sadržaj mineral, kao što su magnezijum, kalcijum i fosfor, dovoljne količine gvožđa, cinka i bakra, hroma i osamnaest od dvadeset esencijalnih aminokiselina, esencijalnih blokova za sintezu proteina u telu koji su važni za imunitet. Sadrži gotovo sve vitamine, poput vitamina A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E, K, više od četrdeset i šest antioksidanata i nedavno otkriveni zeatin.
Zeatin otvara vrata hranljivim materijama, pušta ih i prati do ćelija gde su potrebne i na taj način osigurava da se svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i amino-kiseline apsorbuju u telu. Moringa zeleni čaj snabdeva nas raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari.

I još pogledajte

DIJABETEA

460 RSD

DIJABETIN

2000 RSD

DIJABETOL ČAJ

720 RSD

DUOFIT

1890 RSD

GLUCORATROL

1800 RSD

GORKA TIKVA

846 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net