Akcija!

PROFESORSKI MED - JESENJI

Cena: 750.00 RSD 650 RSD

Delovanje: Jača imunitet, podiže nivo antioksidantnih materija u organizmu i usporava fizičko i duševno starenje, povećava umnu i fizičku sposobnost, osnažuje opštu kondiciju, regeneriše i podmlađuje ćelije.

Upotreba: Jedna kašičica tri puta dnevno

Sastav: 100% čist cvetni med

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 500 grama

Akcija traje do isteka zaliha, najkasnije do 19. jula

Proizvod je ubačen u korpu

Opis proizvoda

Fakultet veterinarske medicine u Beogradu u saradnji sa Magičnim biljem

BEZ ANTIBIOTIKA I TEŠKIH METALA

100% prirodan
100% svež
100% čist
Bez pesticida


Kako danas sačuvati zdravlje? Kako održati kvalitet sopstvenog života bez raznih vrsta tegoba i invaliditeta?
Atak na zdravlje vrše istovremeno i siromaštvo, ali i proizvodi savremene industrije - od cigareta, svih oblika zagađenja, fabrikovane hrane, stresa, hemikalija i mnogih kancerogenih materija.


Svake godine statistike nas upozoravaju da u Srbiji ima sve više obolelih. Na udaru su kardiovaskularni sistem i vitalni organi. Kose moždani i srčani udari. Ako nemaju smrtne posledice, onda dovode do raznih stepena invaliditeta. O uzrocima ovih epidemija samo se pretpostavlja. Ozbiljna istraživanja nisu izvršena. Očigledno je da nismo “po prirodi” toliko naklonjeni bolestima, koliko se u okolini nalaze i održavaju aktivatori rušenja našeg zdravlja. Med, kao moćni eliksir, može da pomogne da se zaštitite od bolesti, regenerišete organizam i vratite snagu. Ali isključivo čist, pravi med.
Svi najveći stručnjaci za pčelarstvo i kvalitet meda saglasni su da je naše tržište danas preplavljeno falsifikatima ovog najtraženijeg pčelinjeg proizvoda. Stiče se utisak da vam gotovo niko i nigde ne može garantovati da je sadržaj u tegli za koji ste bili ubeđeni da je med zaista pravi med.


Mi u Magičnom bilju možemo.


Potrudili smo se da vam olakšamo traganje i odagnamo sumnje. Kao i prošle sezone, naš menadžment ostvario je saradnju sa Fakultetom veterinarske medicine, kao renomiranom naučnom institucijom koja ima i sopstveni pčelinjak. Med napravljen pod budnim stručnim nadzorom prof. dr Zorana Stanimirovića, šefa Katedre za biologiju Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu brendirali smo pod nazivom Profesorski med. Njegov autoritet i znanje garant su poštovanja dobre pčelarske prakse i kvaliteta što su sve opsežne analize i potvrdile.
Naime, Profesorski med poseduje sve analize prestižnih evropskih i domaćih laboratorija, i to ne samo one neophodne po Pravilniku o bezbednosti hrane već i mnogo šire i eksplicitnije. Dokazano, Profesorski med u sebi ne sadrži ni antibiotike, ni teške metale, ni pesticide.

U Profesorskom medu ima preko tri stotine raznih materija, minerala, vitamina, esencijalnih amino-kiselina, fitohormona. Ovaj med podiže nivo antioksidantnih materija u organizmu i usporava fizičko i duševno starenje, povećava životnu aktivnost, umnu i fizičku sposobnost, jača imuni sistem, stabilizuje emocionalni život, osnažuje opštu kondiciju, regeneriše i podmlađuje ćelije.
Profesorski med obezbeđuje neophodnu energiju. Glukoza i fruktoza, tzv. „dobri šećeri“, neophodni su našem organizmu da bi normalno funkcionisao. Uz ovaj med, nijedna teškoća neće biti nepremostiva.

Siguran u vrhunski kvalitet, ostaje vam samo da uživate u njegovom ukusu i pozitivnom dejstvu na vaš organizam.

Komentari