Akcija!

ARONIJA ORGANIK

Cena: 1490 RSD 1192 RSD

Delovanje: doprinosi boljoj cirkulaciji krvi, ublažava glavobolje i migrene, snižava povišen krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi. Povoljno deluje na varenje i ravnotežu crevne flore, poboljšava imuni odgovor, štiti organizam od razvoja virusnih i bakterijskih infekcija i snižava nivo šećera u krvi.

Upotreba: svakog dana od 0,30 do 0,50 dl

Sastav: 100% prirodan sok od aronije

Zemlja porekla: Srbija

Količina: 500 ml

Akcija traje do isteka zaliha, najkasnije do 9. avgusta

 

Proizvod je ubačen u korpu

Opis proizvoda


Aronija spada u bobičasto voće čiji plodovi predstavljaju prirodan izvor antioksidanasa (antocijanina, tanina, biofenola, flavonoida, katehina), vitamina (A, B2, B6, B9, C, E), kao i minerala (gvožđa, kalcijuma, kalijuma, mangana, fosfora i joda). Hladnim ceđenjem ove biljke dobija se sok, u kom su u celosti sačuvani svi ovi korisni sastojci koji su prisutni u svežim bobicama aronije. S obzirom da je smatraju jednim od najmoćnijih biljnih antioksidanasa koji štiti organizam od delovanja štetnih radikala, konzumiranje soka od aronije preporučuje se svima koji žele da u svoju dnevnu rutinu uvedu zdravu i korisnu naviku.
Aroniji se pripisuju brojna pozitivna svojstva, a neka od njih su da doprinosi boljoj cirkulaciji krvi, ublažava glavobolje i migrene, snižava povišen krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi. Povoljno deluje na varenje i ravnotežu crevne flore, poboljšava imuni odgovor, štiti organizam od razvoja virusnih i bakterijskih infekcija i snižava nivo šećera u krvi. Podstiče regeneraciju kože i štiti je od prevremenog starenja i štetnih UV zraka. Posebno se ističe njen pozitivan efekat na jetru i žuč, jer se smatra da ih štiti i prečišćava i omogućava im pravilan rad.
Aroniju mogu koristiti i deca i odrasli.

Sadržaj suve materije u soku Aronija organik  je 18,7%.
Po ovom parametru sok Aronija organik smatra se jednim od najkvalitetnijih u Srbiji
* Nemački standard je 19%.

Komentari