AMIGDALIN

Cena: 2990 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje:  Pomoć u borbi protiv kancera

Upotreba: Jedna kapsula dnevno, pola sata pre jela.

Sastav: amigdalin

Zemlja porekla: Srbija

Količina: 60 kapsula

 

Opis proizvoda

Amigdalin doprinosi zdravlju imunog sistema


Kad konvencionalne metode ne daju rezultate i bolest uznapreduje, većina se okreće alternativnoj medicini i traži prirodne lekove. Jedan od najtraženijih prirodnih preparata je Amigdalin, odnosno vitamin B17 koji može biti dodatna podrška imunološkom sistemu.
Dr Ernst Krebs prvi je 1952. godine amigdalin nazvao vitaminom B17. Po dr Krebsu karcinom je samo jedna od avitaminoza, nastala usled nedostatka vitamina B17, kao što su i slične teške bolesti nastale usled  nedostatka drugih vitamina.
Inače, amigdalin, vitamin B17, koristi se za lečenje još od 1843. U Rusiji je počeo da se koristi kao lek za lečenje kancera u drugoj polovini 19. veka, a u SAD početkom 20. veka.

Kako deluje Amigdalin?
Visok nivo vitamina B 17 - leatrila, zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok se u kanceroznim ćelijama, pod uticajem enzima koji se nalazi samo u njima, laetril raspada i deluje antikancerogeno, trujući samo ćelije tumora. Taj efekat je dugo bio poznat i klinička ispitivanja su u toku.
Naime, ćelije raka imaju u sebi enzim koji „otključava“ otrov u glikozidu amigdalinu, što uništava ćelije raka. Zdrave ćelije imaju različite enzime koji deluju na amigdalin i na drugačiji način oslobađaju hranljive materije i neutralizujuće agense.
Većina pacijenata koja je primila terapiju Amigdalinom ima pozitivna iskustva - od boljeg opšteg stanja do tako dobrih efekata, kao što su povećanje apetita, težine, smanjenje ili uklanjanje bola izazvanog kancerom.

I još pogledajte

SPIRULINA

1190 RSD

AMLA

1233 RSD

MIRO

1233 RSD

NONI PRAH PULPE

1242 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem