NONI PRAH PULPE

Cena: 1242 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: sadrži iste esencijalne elemente kao i sok (sok nonija se momentalno apsorbuje, a prah postepeno oslobađa sastojke). Deluje kao antiseptik. Efikasno se koristi da ublaži bol u mišićima, smanji hronične bolove i simptome artritisa, pomaže podmlađivanje i normalan rast ćelija, primenjuje se u detoksikaciji celokupnog tela, doprinosi dobrom zdravlju kože i njenoj elastičnosti. Rešenje za očuvanje kardiovaskularnog sistema.

Upotreba: 1-2 kafene kašičice (3-6g) kao dodatak napicima (sveže ceđeni sokovi, čaj, jogurt), šejkovima, žitnim kašama, umacima, kolačima i gotovim jelima.

Sastav: prah pulpe biljke noni

Zemlja porekla: Indija

Količina: 300 g

Opis proizvoda

ZDRAV RAST T ĆELIJA

 

Potrebno je 18 kg voća da bi se dobio jedan kilogram Praha nonija od čiste pulpe, bez semena
Svojim bogatim sadržajem hranljivih materija i svestranim delovanjem na organizam, biljka noni prevazilazi sva očekivanja...
Istraživanja su pokazala da u plodu nonija postoji više od 150 korisnih sastojaka. Moćan je izvor vitamina, minerala, antioksidanasa i polisaharida koji pomažu zdrav rast ćelijskog tkiva i jačaju imunološki sistem. Sadrži polisaharide i 17 od 20 poznatih amino-kiselina, od kojih je devet esencijalnih.

Ima osam stotina puta više prokserina nego ananas, koji je do danas bio najveći izvor ovog sastojka. Prokseronin i prokseronasa su dva sastojka koja omogućavaju ljudskom telu stvaranje kseronina, najvažnijeg alkaloida za obnovu svih molekula u ćelijama.
Najčešće se koristi za regulisanje krvnog pritiska, regulisanje nivoa šećera u krvi, povećanje telesne energije, uklanjanje nesanice i neraspoloženja (pomaže prilikom depresivnih stanja) i povećanje psihičke stabilnosti.

Prah nonija pomaže i kod loše probave, pa time smanjuje moguće probleme digestivnog trakta. Biljka može biti korisna dopuna u terapiji raznih bolesti zavisnosti, jer upotrebom nonija smanjuju se simptomi odvikavanja, čime se proces daleko lakše podnosi. Prah nonija stvara prikladnu sredinu za zdrav rast T ćelija, koje su od posebne važnosti za imunološki sistem. Isto tako, deluje i kao antiseptik.

Efikasno se koristi da ublaži bol u mišićima, smanji hronične bolove i simptome artritisa. Pokazalo se da hemijska supstanca skopoletin, koja se nalazi u Prahu nonija, poseduje antiupalna svojstva. Terpini pomažu u detoksikaciji celokupnog tela, a mineral selen doprinosi dobrom zdravlju kože i njenoj elastičnosti.
Prah nonija sadrži iste esencijalne elemente kao i sok - jedina razlika je što se sok nonija momentalno apsorbuje, a prah postepeno oslobađa sastojke tokom svog prolaska kroz digestivni sistem.
Potrebno je 18 kg voća da bi se dobio jedan kilogram Praha nonija, jer se u njemu  nalazi čista pulpa voća, bez semena. Prah se pravi od voćke koja je ubrana na vrhuncu svog nutritivnog ciklusa. Obrađuje se na niskoj temperaturi kako bi zdravstvena vrednost voća ostala u celosti nepromenjena.
Preporučena dnevna doza je 1-2 kafene kašičice.

I još pogledajte

RHODIOLA PLUS

1500 RSD

EHINACEA

270 RSD

AHCC

4900 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem