LI POTIO C

Cena: 2390 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje:  preporučuje se osobama koje žele preventivno da se zaštite od eventualnih bolesti i podignu nivo svog zdravlja, osobama kojima su dijagnostikovana teža oboljenja (koronarna, neurološka, karcinom, bolesti zavisnosti…) kod deficita vitamina C,  osobama sa dijabetesom i povišenim pritiskom, slabim pamćenjem i demencijom, kod svih poremećaja u radu jetre i žuči,  kod masne i cirozne jetre, za čiščenje organizma od holesterola i triglicerida, aktivnim i rekreativnim sportistima,  na prvom mestu za jačanje imuniteta, osobama sa smanjenim imunitetom koje pate od čestih prehlada, alergija, gripa …

Upotreba: osobe koje žele da podignu nivo svog zdravlja, 1-2 kašičice (dozerka od 5g) dnevno, osobe sa težim oboljenjima, 3 kašičice dnevno, do 3 kašičice (doze) dnevno, tokom godinu dana, potpuno se revitalizuje organizam, obnovi kolagen, arterije (zbog čega se u velikoj meri smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara),aktivni i rekreativni sportisti, do 3 kašičice dnevno.

Sastav: pored vitamina C u obliku natrium askorbata, ovaj proizvod sadrži maksimalno moguću dozu ekstrakta šipka, lecitin soje, steviju, vitamin E. 1000mg vitamina C u jednoj kašičici.

Količina: 200ml

I još pogledajte

ASTAMAX

2990 RSD

PERGA U MEDU

1999 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem