RESVERATROL

Cena: 2050 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: Resveratrol čisti krvne sudove od holesterola i triglicerida i štiti od nastanka ateroskleroze. Pomaže kao dopunska terapija osobama sa insulinskom rezistencijom i dijabetesom. Efikasniji je od vitamina E. Stimuliše nivo insulina i smanjuje oksidativni stres kod dijabetesa tip 2.

Upotreba: 2 kapsule dnevno, ujutro i uveče po jedna posle jela.

Sastav: Resveratrol iz korena Polygonum cuspidatum  (98% trans-rezveratrola)

Zemlja porekla: Francuska

Pakovanje: 60 kapsula

 

Opis proizvoda

NAJBOLJA ZAŠTITA OD INFARKTA I ŠLOGA

o originalan francuski preparat sa 98% resveratrola

o čisti krvne sudove

o štiti od nastanka ateroskleroze

o smanjuje nivo holesterola i triglicerida 

o dopunska terapija osobama sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom i predijabetesom 

Za resveratrol se javnost zainteresovala zbog čuvenog „francuskog paradoksa“. Naime, naučnici su se godinama pitali zašto Francuzi čija je ishrana bogata mastima imaju nisku stopu srčanih oboljenja. Jedno od objašnjenja je upravo njihovo često korišćenje resveratrola. 

Direktno iz Francuske uvezli smo najkvalitetniji preparat Resveratrol, sa čak 98% aktivnog sastojka. Samo dve kapsule dnevno ovog najjačeg antioksidanta, dobijenog iz biljke japanski troskot, mogu vas spasiti ozbiljnih kardiovaskularnih tegoba. 

- Prema saznanjima Svetske zdravstvene organizacije Resveratrol za 40% umanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja. Efikasniji je od vitamina E, jer deluje protiv širokog spektra slobodnih radikala. Detaljnija istraživanja pokazala su da Resveratrol  zbog svoga antioksidansnog delovanja na lipoproteine (LDL) u krvi uspešno štiti od nastanka ateroskleroze – ističe dr Marina Milić, onkolog Maunt Vernon kancer centra iz Londona i nastavlja:  

- Isto tako, ovaj vrhunski preparat doprinosi smanjenju nivoa triglicerida i holesterola u krvi, kao i hipertenzionih faktora. Deluje pozitivno na elastičnost krvnih sudova, dobru međućelijsku razmenu, a time poboljšava sve funkcije organizma. 

Dokazano je da Resveratrol pored kardioprotektivnog delovanja ostvaruje i niz pozitivnih efekata na celokupno zdravlje organizma.

Poznato je da ovaj preparat uspešno koriste dijabetičari jer doprinosi uspostavljanju metaboličke ravnoteže, stimuliše osetljivost ćelija pankreasa na insulin zbog čega je uvršten u dopunsku terapiju osoba sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom i predijabetesom. Posebno značajna indikacija još jednom je potvrđena i objavljena 2014. godine u prestižnom časopisu British Journal of Nutrition : resveratrol efikasno deluje na stimulisanje nivoa insulina i smanjuje oksidativni stres kod dijabetesa tip 2. 

Ispituje se i delovanje Resveratrola u prevenciji i tretmanu kancera. U toku su desetine nezavisnih eksperimentalnih ispitivanja na ćelijskim kulturama usmerena na pitanja da li resveratrol može da pomogne direktno ili indirekno u blokiranju određenih bio-hemijskih reakcija koje označavaju početak formiranja kanceroznih ćelija.

Za više informacija o Resveratrolu pozovite 
Biljni centar Magično bilje:

011/2450-782 i 011/2420-955 

I još pogledajte

HOLESTER IN

370 RSD

ULJE SUSAMA

690 RSD

DIHIDROKVERCETIN

1150 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem