LIPOZOMALNI KURKUMIN

Cena: 3500 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: Dodatak ishrani sa kurkuminom.

Upotreba: Uzeti 5 ml (priložena čašica za odmeravanje) 2 puta dnevno. Može se uzeti direktno ili razmućene u čaši vode ili soka ili prema preporuci zdravstvenog radnika. Promućkati pre upotrebe.

Sastav: Cureit - suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa), 50% kurkumina, sojin lecitin, humektant: glicerol, etanol, stabilizator: ksantan guma, konzervans: kalijum-sorbat, antioksidans: alfa-tokoferol. Može da sadrži tragove susama.

Zemlja porekla: Holandija

Količina: 250 ml

 

Opis proizvoda

Lipozomalni kurkumin

Konačno možete da iskoristite sve lekovite materije kurkume

 

 

Svi koji koriste kurkumu, odnosno njen glavni sastojak kurkumin, suočavaju se sa problemom loše asorpcije i iskoristljivosti njenih blagotvornih svojstava. Naime, veći deo lekovitih sastojaka iz kurkume ne ostane u organizmu i izbaci se iz organizma kao neiskorišćeni otpad. Velika šteta!

Naučnici su dugo godina radili na tome da lekovite materije iz kurkume ostanu u telu i deluju na njega svom snagom svojih lekovitih materija.

Holandska kompanija CureSupports, specijalizovana za lipozomalnu tehnologiju, uspela je da stvori preparat u kome kurkumin može da se iskoristi u svom punom potencijalu. Ova čuvena kompanija u svom portfoliju ima preko 150 lipozomalnih proizvoda koji su zastupljeni u 50 zemalja širom sveta, a od sada i u Srbiji.

Zahvaljujući novoj inovativnoj patentiranoj tehnologiji pronađeno je rešenje. Za razliku od drugih proizvoda sa kurkuminom, koji u sebi sadrže određene doze samo nekoliko molekula, ovo je puni ekstrakt Curcuma longa (biljke kurkume). Na ovaj način povećava se lekovitost biljke kurkume i dostiže ogroman nivo od 80 ng/ml kurkuminoida u krvnoj plazmi koji lako prolazi kroz sistem za varenje. Zbog jedinstvene smeše za kapsulaciju ovog proizvoda, bioraspoloživost proizvoda se još više povećava, što je dokazano u kliničkim ispitivanjima.

Lipozomalni kurkumin kompanije CureSupports blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.

Naučnici su dokazali da lipozomalni kurkumin zaustavlja enzim koji može da bude odgovoran za pretvaranje toksina iz životne sredine u kancerogene u organizmu. Može i da poboljša varenje masti i šećera i da pomogne u ublažavanju upala digestivnog sistema. Čak se koristi i kada je potrebno ublažiti probleme sa oboljenjima zuba.

Kurkumin je, tvrdi se u istraživanjima, veoma dinamičan i aktivan antioksidans koji je posebno delotvoran kao sastojak u borbi protiv infekcija organizma.

Treba naglasiti da se njegovo dejstvo ne završava samo na njegovom antioksidativnom uticaju na organizam. Treba napomenuti njegova antivirusna i antibakterijska svojstva, a ujedno i njegovo indirektno delovanje na strana tela kao indikatora delovanja imunog sistema.

Opšte je poznato i da ovo jedinjenje štiti organizam od mogućeg infarkta miokarda. Smanjuje trigliceride i holesterol, čime pomaže srcu i kardiovaskularnom sistemu.

Kurkumin je antiinflamatorno sredstvo koje olakšava grčeve i bolove povezane sa artritisom.
Ovo moćno jedinjenje pojačava nivo hormona u mozgu, što podstiče rast novih neurona i bori se protiv različitih degenerativnih procesa u mozgu.

 

5 dobrobiti

- snažan antioksidans

- deluje antiseptički i antibakterijski

- ubrzava varenje i reguliše metabolizam

- može da smanji holesterol u krvi

- može da deluje protivupalno

I još pogledajte

HLADNI BALSAM

470 RSD

MAGBET

490 RSD

APIREUMIN

490 RSD

RUMALAYA GEL

520 RSD

GEL GAVEZA

570 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem