ULJE RUŽE

Cena: 1341 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: Eterično ulje ruže podstiče regeneraciju kože i dragoceni je dodatak u tzv. anti-age kozmetici. Izvrsno je za zrelu i suvu kožu, mada može da se koristi za sve tipove. Čim se pojave prve sitne bore, ružino ulje koristite da biste sprečili isušivanje kože i gubitak elastičnosti. Esencija ruže sadrži visok nivo vitamina C, za koji je poznato da izbeljuje kožu i suzbija posledice poremećaja u pigmentaciji. Deluje na niz poremećaja, kao što su otežano disanje, emotivni disbalansi, problemi sa srcem i cirkulacijom.

Upotreba: Malo ulja ubacite u ulje za masažu ili mleko koje koristite posle tuširanja. Inhalaliranje ulja preporučuje se i kod prehlade, otežanog disanja, povišene telesne temperature, mučnine i napada alergije. 

Sastav: Ulje ruže

Zemlja porekla: Indija

Pakovanje: 10 ml

Opis proizvoda

Malo koja biljka je tokom istorije izazivala više uzdaha od službene kraljice svih cvetova - ruže. Njeno ulje dobija se destilacijom svežih latica vodenom parom i sadrži preko trista komponenti, od kojih su najzastupljeniji citronelol, geraniol, nerol, feniletanol i stearopten.

Efikasno reguliše hormonske poremećaje, uključujući neredovne menstruacije, preterano menstrualno krvarenje i probleme sa matericom, PMS-om i natečenim dojkama, kao i probleme u menopauzi. Mnogi tvrde da ih je ovo ulje spaslo od frigidnosti i impotencije. Ulje ruže pomaže kod preskakanja srca, spore cirkulacije, proširenih vena i hemoroida. Poboljšava slabu funkciju jetre. Brzo sanira prehladu sa povišenom temperaturom, glavobolje i migrene, kao i napade alergije. Oni koji su tužni usled teškog gubitka, ili su ophrvani strahom, teskobom, ljutnjom, žalošću, brigama iz prošlosti ili nesanicom treba da koriste Ulje ruže.

Nije za oralnu upotrebu!

Inhalaliranje ulja preporučuje se  kod prehlade, otežanog disanja, povišene telesne temperature, mučnine i emotivnih disbalansa. Masaža i kupke korisne su kod menstrualnih problema i problema sa srcem i cirkulacijom.

I još pogledajte

MUMIE KREMA

1090 RSD

MORINGA ULJE

940 RSD

MELITA KREMA

840 RSD

MAST ULJA GROŽĐA

1390 RSD 973 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net