REVAREVA MED

Cena: 1900 RSD 1350 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: klasični tamni med sa intenzivnim ukusom karamele. Vekovima se koristi za lečenje kožnih problema, ubijanje bakterija i u tretmanu rana. Nedavna istraživanja Revareva meda pokazala su da on sadrži antioksidante, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala.

Upotreba: dve do tri kašičice dnevno.

Sastav: 100% čist novozelandski med

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 500 g

Akcija traje do isteka zaliha

Opis proizvoda

REVAREVA MED  

SPREČAVA RAK DEBELOG CREVA


Neobični crveni cvetovi valjkastog oblika čuvene biljke revareva cvetaju u vrlo kratkom vremenskom periodu kako bi proizvele nektar sa svojstvenim ukusom. Jedinstveno cveće ostaje uvijeno na drvetu do kraja leta, kada pada i pokriva zemlju poput debelog crvenog tepiha. Za isceliteljsku moć ovog nektara Maori su znali dugo pre dolaska pčele, kada su lomili cvet i kroz šuplju trsku usisavali nektar, kako bi iscelili grlo.
Revareva med je klasični tamni med sa intenzivnim ukusom karamele. On je toliko taman da ne možete da vidite kroz teglu. To nije zagrevan ili  filtriran med koji možete da nađete na većini polica u prodavnicama. Ovo je najfiniji med: i po ukusu, kao i po zdravstvenim efektima.
Vekovima se koristi za lečenje kožnih problema, ubijanje bakterija i u tretmanu rana. Nedavna istraživanja Revareva meda pokazala su da on sadrži antioksidante, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala.
Ovaj med je bogat vodonik-peroksidom i zato su njegove zdravstvene prednosti ogromne.
Vodonik-peroksid pomaže telu da popravi još uvek zdrave ćelije, a eliminiše bolesne.
Na Novom Zelandu trenutno je u toku veliki broj naučnih projekata koji istražuju zdravstvene prednosti Revareva meda, tamnog meda sličnog manuki, ali sa različitim lekovitim svojstvima i zdravstvenim prednostima.
Naučni tim upravo je završio istraživanje i istakao zdravstvene prednosti proizvoda u sprečavanju raka debelog creva. Zaključeno je da Revareva med sigurno sprečava rak creva. U toku su ozbiljna razmatranja za usvajanje ovog značajnog otkrića.
Budite sigurni i koristite ovaj med kao zaslađivač za čaj i limunadu, mažite ga na kroasane, koristite ga u marinadi za govedinu ili piletinu, dodajte ga u kolače. Odmah ćete ga zavoleti.

I još pogledajte

MED SA ĐUMBIROM

1990 RSD

TAVARI MED

1900 RSD 1320 RSD

MATIČNI MLEČ U MEDU

3500 RSD 2950 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net