MED SA PČELINJIM OTROVOM

Cena: 3600 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: pomaže kod problema sa zglobovima i mišićima i protokom krvi (giht) pravi je prirodni iscelitelj. Smuliše hormone, kao što su kortizon i hidrokortizon, koji povećavaju sposobnost tela za borbu protiv upala.

Upotreba: ½ kafene kašike pustiti da se istopi ispod jezika. Uzimati najviše 4 puta dnevno.

Sastav: 100 % čista novozelandski med i pčelinji otrov.

Zemlja porekla: Novi Zeland.

Količina: 500 g

 

Opis proizvoda

MED SA PČELINJIM OTROVOM

BOLOVI U MIŠIĆIMA I KOSTIMA KAO RUKOM ODNESENI  


Jedinstveni proizvod koji kombinuje pčelinji otrov sa Novog Zelanda i med, i stvara bogat i ukusni med koji pomaže kod problema sa zglobovima i mišićima i protokom krvi (giht) pravi je prirodni iscelitelj.
Hiljadama godina pčelinji otrov se koristi da pomogne u oslobađanju od bolova kod artritisa i loše cirkulacije. On stimuliše hormone, kao što su kortizon i hidrokortizon, koji povećavaju sposobnost tela za borbu protiv inflamacija.
Pčelinji otrov u medu deluje iznutra. Sadrži 25 ppm čistog prvorazrednog novozelandskog pčelinjeg otrova u prvoklasnom medu. Ovaj proizvod ima sve dobre osobine meda sa prirodnim antiinflamatornim osobinama pčelinjeg otrova.

I još pogledajte

Komentari (1)

Silva Kolman
Pozdrav! Zanima me, da li šaljete proizvode I u inozemstvo, konkretno u Slovenijo? Gdje bi mogla kupiti vašu revijo Magično bilje? Počela sam vas pratiti na instagram, imate zanimljive stvari. Lep pozdrav iz Slovenije! Silva
+0 -0

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem