MATIČNI MLEČ U MEDU

Cena: 3900 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:


Delovanje: kombinacija kremastog meda sa svežim matičnim mlečom, sadrži vitamine i minerale i koristi se za opšte poboljšanje zdravlja i jačanje imunog sistema.

Upotreba: Ne koristiti ukoliko patite od astme i alergija. Ovaj proizvod sadrži matični mleč i zabeleženi su slučajevi ozbiljnih alergijskih reakcija, posebno kod osoba koje pate od astme i alergija. Ne preporučuje se deci mlađoj od godinu dana.

Sastav: 100% čist novozelandski med i 5gr svežeg novozelandskog matičnog mleča.

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 250 g


 

Opis proizvoda

Dokazano: Najčistiji matični mleč na svetu

 

Hit proizvod sa novog zelanda, mleč kompanije Happy Valley sadrži najviši nivo 10 HDA, i to na svetskom nivou nedostižan nivo 10 HDA od 3,1 %. Ova deset-hidroksi-dva decenoična kiselina omogućava antimikrobnu i antitumorsku aktivnost

 

 Matični mleč u medu novozelandske kompanije Happy Valley nije običan proizvod te vrste. Naučno je potvrđeno da se izuzetnost matičnog mleča temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA. Mleč ove kompanije sadrži najviši nivo 10 HDA na svetu, i to na svetskom nivou nedostižan nivo 10 HDA od 3,1 %. Ova deset-hidroksi-dva decenoična kiselina odgovorna je za antimikrobnu i antitumorsku aktivnost.

Happy Valley je najveći proizvođač matičnog mleča na Novom Zelandu i proizvodi najčistiji matični mleč na svetu. Pošto se prodaje u svom najčistijem obliku, ima brojne zdravstvene koristi.

Ovaj proizvod se zbog svog hemijskog sastava smatra eliksirom mladosti, izuzetan je biostimulator, imunomodulator, regenerator. Naučno je dokazano da reguliše nivo holesterola i triglicerida u serumu, ima antimikrobnu i antivirusnu moć.

Matični mleč je kompleksna prirodna materija koju nam daruje pčela. Proizvode je pčele radilice starosti 4 - 12 dana, služi za ishranu larvi, iz kojih će se razviti matica, pčele radilice, trutovi. Prirodni je izvor neurotransmitera - acetilholina u čistom obliku, supstance koja služi za prenos impulsa, i istovremeno širi krvne sudove mozga i srca.

 

Mleč u medu je prirodni revitalizujući preparat koji poseduje mnoga blagotvorna dejstva:

- povoljno deluje na obnavljanje organizma i poboljšava opšte zdravstveno stanje

- pojačava rad centralnog nervnog sistema

- poboljšava metabolizam

- povećava apetit

- ublažava reumatične bolove u mišićima i zglobovima

- povećava fizičku snagu i radnu sposobnost

- ubrzava oporavak rekonvalescenata

- utiče na podmlađivanje ćelija jer ih snabdeva faktorima koji im nedostaju

- pomaže u prevenciji i lečenju bronhijalne astme, oboljenja jetre i bubrega, stomačnih čireva i nesanice.

Mleč u medu ima prirodnu sposobnost da održi i poboljša neuropsihičku ravnotežu, endokrini, digestivni i genitourinarni sistem. Ustanovljeno je da ovaj revitalizujući preparat poboljšava memoriju, pomaže u borbi protiv srčanih oboljenja, uključujući arteriosklerozu i anginu. Mleč u medu normalizuje telesne funkcije, štiti od infekcija, povećava otpornost na bolesti, nivo izdržljivosti i energije.

 

 

I još pogledajte

MED I KAJSIJA

620 RSD 558 RSD

MED I MALINA

620 RSD 558 RSD

ZLATNI MED

801 RSD

MED SA ĐUMBIROM

1990 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net