TRIBULUS KAPSULE

Cena: 1980 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: prirodni nesteroidni dodatak ishrani. Povoljno deluje na snagu mišića kod sportista i osoba koje naporno treniraju. Tradicionalno se koristi za očuvanja zdravog libida i potencije.

Upotreba: dva puta dnevno, po jedna kapsula

Sastav: suvi ekstrakt herbe Tribulus terrestris

Zemlja porekla: Srbija

Količina: 60 kapsula


Opis proizvoda

TRIBULUS NIKAD VIŠE IMPOTENTNI


Naučnici su dokazali da biljka babin zub može da koristi muškarcima koji pate od niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom


Tribulus terrestris (babin zub) popularna je biljka koja deluje kao adaptogen i afrodizijak. Danas je veoma tražen jer podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivost.

Naučnici su dokazali da Tribulus terrestris može da koristi muškarcima koji pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se količina testosterona za više od 50%. U Bugarskoj su sproveli studiju na 212 muškaraca koji su patili od impotencije, hipogonadizma (slabe funkcije testisa) i uočili da tribulus u velikoj meri poboljšava količinu i kvalitet sperme. Muškarci, koji su koristili pomenutu biljku, izlučivali su više sperme, sa većim brojem spermatozoida. Napredak se pokazao i kod impotentnih muškaraca i onih sa niskim libidom.

 

Tagovi:

I još pogledajte

VIARDO

990 RSD 990 RSD

YLANG YLANG

873 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net