ENDONORM

Cena: 8900 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

 Delovanje: Preparat od 100% biljnih supstanci, bez dodatih hormona, obnavlja funkcije štitne žlezde i njeno tkivo. Pomaže kod različitih poremećaja u radu štitne žlezde, kod hipotireoze,hipertireoze, kod čvorastih oblika strume.

 Upotreba: 1 kapsula dva puta dnevno.

 Sastav: Suvi ekstrakt korena bele steže-petoprsnice, suvi ekstrakt herbe dvozuba, suvi ekstrakt korena sladića, prašak alge laminarije.

 Zemlja porekla: Rusija

 Pakovanje: 90 kapsula

 Proizvod ne možete naručiti slanjem komentara! Naručite telefonom, mejlom ili preko e-prodavnice

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe sa hipertenzijom, bolestima bubrega, jetre, kardiovaskularnim problemima, hipokaliemijom i osobe preosetljive na njegove sastojke. Preparat ne treba da uzimaju osobe na terapiji antihipertenzivima, kardiotoničnim glikozidima, antiaritmicima, diureticima, laksansima ili kortikosteroidima. Ne uzimati druge preparate ili namirnice koje sadrže sladić. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

 

Opis proizvoda

Vratite štitnu žlezdu u normalu

- 100% ruski biljni preparat
- ne zahteva doživotnu upotrebu
- bezopasan za korišćenje 
- lako se kombinuje sa drugim preparatima i lekovima

Od kad se pojavio u biljnim centrima Magično bilje, traži se kutija više ruskog preparata Endonorm. Oni koji znaju njegov sastav, rekli bi, s pravom.

Endonorm je rezultat rada ruskih naučnika, koji su posle obimnih istraživanja otkrili glikozid-albinin, supstancu bele steže, veoma retke biljke koja raste u nekim regionima Rusije. U sastav preparata, pored korena bele steže, ulaze i slatki koren i dvozub.

Ove tri komponente pozitivno utiču na oboljenja, deluju protiv upala, imaju imunomodulatorni efekat i obnavljaju strukturu tkiva štitne žlezde. 
Svaka komponenta Endonorm-a u uzajamnom sadejstvu pojačava svoju aktivnost u tretmanu bolesti tiroide i ženskog reproduktivnog sistema.

Kliničkim istraživanjima dokazana je efikasnost Endonorma kod širokog spektra bolesti štitne žlezde:

 • hipotireoza (hipofunkcija),
 • hipertireoza (hiperfunkcija, tireotoksikoza, Bazedova bolest),
 • hronični tireoiditis (Hašimoto tireoiditis, akutni i subakutni tireoiditis),
 • eutireoidna struma (difuzna ili čvorasta),
 • tiroidna hiperplazija

 

Endonorm najbolje reaguje kod autoimunog tireoditisa jer ove tri biljke smanjuju autoimune upale. Na taj način normalizuje se struktura i funkcija štitaste žlezde i hormonalna slika. Osim toga, preparat utiče na prednji deo hipofize i pomaže proizvodnju tireotropnog hormona, kao i ganadotropnog hormona koji normalizuje menstrualni ciklus kod žena.

Uz dva tretmana ovim preparatom postižu se veoma dobri rezultati u obnavljanju morfološke strukture, forme i funkcije štitaste žlezde. Na ultrazvuku se obično vidi pojava zdravog tkiva, obnavlja se krvotok i struktura tiroide. Osim toga, kod autoimunog tireoditisa najinteresantniji su klinički rezultati - pacijentima se poboljšava opšte stanje organizma, struktura kože, kose, noktiju.

Preparat se dobro pokazao i kod čvoraste i višečvoraste strume. Rezultat je smanjenje čvorova i obnavljanje strukture tiroide. 
Najbitnije je da se rezultat postiže postepeno, a ne brzo. Preporučujemo da se sprovode dva do tri tretmana, uz prekid od sedam dana.

Nehormonski preparat zaštićen sa dva patenta Ruske Federacije.

Za više informacija o Endonormu pozovite 
Biljni centar Magično bilje:

011/2450-782 i 011/2420-955 

I još pogledajte

KAPILAR BALSAM

650 RSD

PANACEA MELEM

1200 RSD

THYROIDEIN

2000 RSD

TIREOFORTE

1329 RSD

Komentari (1)

bd962
Da li može da se dostavi endonorm na kućnu adresu Branka Dojčinović Nikole Begovića 56 Busije 11284
+12 -1

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem