DŽASTIN BIBER PRAVO SA SCENE U BOLNIČKI KREVET

08.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 3533 | Autor: | 0

Marketinški trik ili nešto drugo


Koncert u Londonu u četvrtak DŽastin Biber (19) je prekinut posle samo 15 minuta. Biber je odjurio je sa pozornice, a u backstageu su čekali lekari koji su ga odmah pregledali. Ubrzo se vratio na pozornicu jer je želeo da završi koncert kako ne bi izneverio svoje obožavateljke.
Posle koncerta, DŽastin je završio u bolnici, a na Twitteru je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta. Mnogi su ovaj potez komentarisali kao marketinški trik pošto je Biber u ponedeljak dva sata kasnio na koncert i tako razočarao armiju vrištećih tinejdžerki. Njegov menadžer tvrdi suprotno.
- Justinu je naglo nestalo vazduha. Celo vreme se žalio kako ne može da diše. U jednom trenutku više nije mogao da izdrži pa je morao da pauzira. Iako su mu doktori rekli da mora da pregleda pluća, on je odlučio da se vrati na pozornicu - rekao je Scooter Braun.
Justin je putem Twittera svojim obožavateljkama zahvalio na podršci i poručio je da se dobro oporavlja.
- Hvala za ljubav - napisao je.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem