SKINULA 80 KG I NIJE ZADOVOLJNA

25.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 2355 | Autor: | 0

Mršavost me skroz razočarala, napisala je Džen Larsen u knjizi „Ovde stranac: Kako je mršavljenje pomoću hirurgije transformisalo moje telo i moj um“Žena koja je izgubila 80 kilograma zahvaljujući operaciji želuca priznala je kako ju je mršavost potpuno razočarala. Džen Larsen (38) je o svom iskustvu napisala i knjigu u kojoj tvrdi da je njena reakcija na gubitak kilograma bila vrlo neočekivana, piše Daily Mail.
- Gubitkom težine, izgubila sam svest o sebi. Svest o proporciji. Osećaj dostojanstva, zrelosti, kontrole. Bila sam mršava, ali moj život nije odjednom bio magično savršen. I to me potpuno zapanjilo - rekla je Džen.
Njena fantazija da je mršavo jednako lepom i da je mršavo ono što vredi - nije se ostvarila.
- Zvuči blesavo tako pasti na bajku o gubitku težine. Ja sam na to pala u potpunosti, a onda sam postala zaslepljena nečuvenim nedostatkom sreće - otkriva.
Operacija je prošla savršeno, ali i bez kilograma, problemi su ostali iste veličine.
- Kod takve operacije ne morate ništa menjati u svom ponašanju. I dalje jedete, pijete, pušite, a gubite kilograme. Na kraju sam izgubila toliko kilograma da to više nisam bila ja. Uvek sam verovala kako me na putu do potpune sreće zaustavlja samo debljina, a kad sam taj problem napokon rešila, depresija je ostala - kaže Džen u svojoj knjizi „Ovde stranac: Kako je mršavljenje pomoću hirurgije transformisalo moje telo i moj um“ i ističe da ni sada ne zna koji je odgovor na njene probleme.
- Nema magičnog broja, nema savršene veličine. I mi to znamo, ali moramo razgovarati jedni s drugima i držati lekcije, jer ponekad zaboravimo. Moramo smisliti kako da stalno u to verujemo – poručuje Džen.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 9h-18h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net