ANOREKSIČNE MANEKENKE VIŠE NISU U MODI

09.05.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 4874 | Autor: | 0

Nova generacija modela obline vraća u modu


Časopis Elle Kvebek je na naslovnu stranu majskog izdanja stavio Džastin LeGol, model za punije. Zanosna plavuša nosi konfekcijski broj 44.
Za razliku od drugih magazina, na naslovnici Elle-a ne samo da se pojavila manekenka sa oblinama, već su one u prvom planu. Osvetljenje i kamera postavljeni su upravo tako da njena bedra budu istaknuta. Manekenka na sebi ima samo mušku belu košulju i upečatljivu narukvicu. Inače, sama se deklariše kao internacionalni model za punije, a sudeći prema naslovnici, nema čega da se stidi.
Novo izdanje magazina hvaljeno je, a posebno su dobri komentari na internetu, što bi trebalo da bude vodilja i drugim urednicima da se ne boje da angažuju punije modele.
LeGol je i na svom profilu na Facebook-u napisala da su komentari na njenu naslovnicu odlični.
- Čini se da ljudi više nisu šokirani kada vide obline u medijima. To je odlična vest - napisala je manekenka.
I neki drugi časopisi na svojim stranicama su imali žene sa oblinama. Za francuski Elle i Vogue Italija Taru Lin, Vogue Italija Kendis Hafin, Robin Loli. Robin Loli je nedavno bila i u kampanji Ralfa Lorena kao prvi plus size model.
Čini se da nova generacija modela obline vraća u modu.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem