VULKAN SOLFATARA U BLIZINI NAPULJA, POSTAO META SEKS TURISTA

03.06.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 1108 | Autor: | 0

Samo Italijani mogu da spakuju ovakvu ponudu - vulkanska isparenja umesto ViagreU okolini vulkana pojavio se niz "seks parkirališta", na kojima posetioci mogu biti intimni i imati spektakularan pogled na okolinu. Lokacija parkirališta obećava da će probuditi uzbuđenje posetiocima pomoću "prirodne Viagre".
Naime, vulkan emituje gas hidrogen sulfid, poznat i kao "đavolji smrad", a koji pomaže muškarcima sa erektilnim problemima.
Gas u velikim količinama može biti otrovan, ali naučnici tvrde da u malim dozama izaziva hemijske reakcije u organizmu, koje igraju bitnu ulogu u erekciji. Hemikalije poboljšavaju protok krvi i stimulišu nerve u mišićima koji kontrolišu erekciju.
Eksperti tvrde da bi ovaj gas mogao biti jednako efikasan u tretiranju erektilne disfunkcije kao i Viagra, ukoliko bi se iz njega adekvatno razvio novi proizvod.
Nažalost, koncentracija gasa koja je hemijski sigurna za upotrebu još uvek je nepoznata. Neobični parking gostima pruža kontracepciju i letke o sigurnom seksu.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem