UDISANJE VAZDUHA IZ KOŠNICA PROTIV ASTME I MIGRENA

14.11.2014 | AKTUELNO | Pregleda: 23827 | Autor: | 0

Slovenački pčelinjak Želinc u apiterapiju uveo aerosolne tretmane


Pčelinjak Želinc, u slovenačkom gradiću Cerkno, kao novinu u apiterapiji nudi isceljujuće tretmane vazduhom iz košnice, kao i druge pčelinje proizvode. U apiterapiji, metod koji poboljšava imuni odgovor organizma, leči različita stanja i oboljenja i čuva zdravlje uopšte, koristi propolis, polen, matični mleč, pčelinji vosak i vazduh iz košnice.
Pčelarenje je sinonim za tradiciju, kulturu i zdravlje u Sloveniji. Ljudi iz ovog regiona (Straža, Cerkno) uzgajaju kranjsku medonosnu pčelu već nekoliko vekova, a dobrobiti njenog meda, dokazano je, imaju efekta kod više od 500 bolesti i stanja. U osnovna znanja i iskustva u pčelarstvu, pčelinjak Želinc uveo je i novu metodu inhalacije sa ugrejanim vazduhom iz košnica.
Ovaj aerosol pun dragocenih supstanci udiše se preko specijalnih maski i efikasan je kod bronhitisa, astme, alergija, hroničnih plućnih bolesti, sklonosti infekcijama, oslabljenog imunog sistema, infekcija respiratornog trakta, hroničnih glavobolja, migrena, stresa i depresije.
- Uvođenjem aerosolnih tretmana apiterapiju smo digli na viši nivo – kaže Peter Brus iz Želinca i nastavlja: - Video sam da ovu metodu koriste apiterapeuti u Nemačkoj i Austriji i samo sam je prekopirao. Korisnici stavljaju masku na glavu, a uz pomoć filtera reguliše se da pčele ili druge neželjene materije ne mogu da uđu gde ne treba. Inhaliranje vazduhom sa aromom košnice mnogo utiče na psihofizičku kondiciju i obavlja se od aprila do septembra. Vazduh zasićen specifičnim mirisima pomaže ljudima kod mnogobrojnih problema, a savršen je za sportiste, decu i starije osobe.
Preporučuje se sprovođenje tretmana tokom tri do dvanaest dana, pola sata, dva puta dnevno. Efekti se primećuju šest do osam nedelja posle završetka apiterapije.
D. Š.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem