KAJENSKI BIBER ZAUSTAVLJA INFARKT?

11.09.2015 | AKTUELNO | Pregleda: 7678 | Autor: | 0

“Ukoliko pacijent još uvek diše dam mu šoljicu kajenskog čaja“, objašnjava dr Ričard Šulc

Da li znate da možete da zaustavite srčani udar s kajenskim biberom? Portal curezone.org prenosi stav da je pomoću ovog začina, u prvih šezdeset sekundi udara, moguće reagovati i spasiti život. Ovu tvrdnju izneo je dr Ričard Šulc (na slici), jedan od osnivača School of Natural Healing in Springville, (Juta, SAD) i saradnik čuvenog herbaliste dr Džona Kristofera.
“U 35 godina prakse i rada s ljudima nisam izgubio niti jednog pacijenta prilikom iznenadnog srčanog udara jer, gde god odem, ukoliko pacijent još uvek diše dam mu šoljicu kajenskog čaja” navodi dr Šulc.
Osnova svega je papričica s najmanje 90.000 HU (jedinica zagrevanja-ljutine). Ukoliko je imamo, a osoba koja doživljava srčani udar je pri svesti, dr Šulc savetuje da spremimo kajenski čaj i damo je osobi da pije. Ako je osoba nesvesna, tada koristimo nekoliko kapi ekstrakta koji stavimo pod jezik osobe. Zvanična medicina još se nije oglasila povodom tvrdnji čuvenog herbaliste.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem