TRADICIONALNA PROLEĆNA IZLOŽBA "SUNCE I CVEĆE"

17.04.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 2164 | Autor: | 0

U parku Manjež u Beogradu posetite izložbu cveća, sadnica i baštenske opreme

Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća Srbije već godinama okuplja najveće proizvođače i uvoznike sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za održavanje vrtova.

Manifestacija već godinama okuplja najveće proizvođače i uvoznike sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za održavanje vrtova.

Izložbeni prostor parka Manjež će u isto vreme biti i prodajni tako da će vreme izložbe biti prilika da se kupi najlepše i najkvalitetnije cveće, višegodišnje biljke, lukovice, kaktusi, grnčarija i još mnogo toga zanimljivog.

Učestvovaće oko 35 izlagača iz cele Srbije, a Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća, koje je i organizator, odlučilo je da od starta izložbe izađe u susret Beograđanima i to u vidu popusta od 10 do 30 odsto na saksijske vrste kao i dendromaterijal.

Izložba traje svakod dana dana od 9 do 19 sati, do 23. aprila.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 10h-14h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem