LAKŠE DO BEBE UZ CRNO VINO

27.10.2016 | AKTUELNO | Pregleda: 551 | Autor: | 0

Nije ono što prvo pomislite!

Mnogi parovi se muče sa pravljenjem bebe i trudnoća im se čini kao nezamisliv poduhvat. Verovatno su na različite načine pokušavali da reše problem, ali sigurno im nije palo na pamet da žena počne da pije vino.
Prema najnovijim istraživanjima žene mnogo lakše ostaju u drugom stanju ukoliko popiju samo jednu čašu crnog vina dnevno, piše Mirror.
Prirodna supstanca koja se u njemu nalazi, resveratrol, smatra se “odgovornom” za sprečavanje nastanka sindroma policističnih jajnika, koji je najčešći uzrok steriliteta kod žena.
Resveratrol reguliše lučenje genitalnih hormona, a samim tim sprečava mnoštvo oboljenja. Povoljan je i za sprečavanje nastanka srčanih oboljenja i dijabetesa.
– Najvažnije što ova suptanca može da učini je smanjenje lučenja testosterona kod žena, koji je uzrok za mnoge poremećaje kod žena, pa i za sterilitet – objašnjava autor studije dr Entoni Duleba sa Univerziteta u Kaliforniji.
Dokazano je da jedna čaša crnog vina dnevno spušta nivo testosterona u proseku za 23 odsto, čime se povećava plodnost.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem