BUBREGE ČISTE LAN, TROSKOT I BREZA

14.08.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 1882 | Autor: | 0

Recepti ruske narodna medicine pomažu u izbacivanju otrova iz organizma


Bubrezi su vitalni organi, važni za celokupno stanje našeg tela i dug život. Bubrezi su vrsta odbrambenog mehanizma koji uklanja oko dva litra otpadnog materijala i viška vode, koji se izlučuju iz tela putem urina.
Suviše otrovnih materija može uzrokovati poremećaje u radu bubrega, mokraćnog sistema i bešike. Uz recepte ruske narodne medicine pomozite, ovim ogranima da pravilno rade.

Seme lana
Ovo je sredstvo za čišćenje bubrega koji su mnogo puta proverili ruski lekari na selu. Uzeti kafenu kašičicu semena lana na čašu vode i skuvati. Dva dana piti po pola čaše odvara od semena lana, svakog drugog sata.
Pošto je odvar od lana dosta gust, treba ga razblažiti toplom vodom. Ukoliko vam se učini da odvar od lana ima neprijatan ukus, možete u njega dodati limunov sok.

Odvar od trava
Pripremite odvar od troskota, listova breze i isitnjenih plodova šipka. Po 2-3 supene kašike od svake biljke sipajte u litarsku teglu. Sadržaj prelijte ključalom vodom, teglu zatvorite i postavite je u lonac sa ključalom vodom, a ispod nje stavite neku tkaninu.
Lonac držite na slaboj vatri 15 do 20 minuta, skinite sa vatre i ostavite da odstoji. Uveče popijte dve čaše kao čaj, a u preostalom odvaru rastvorite dve supene kašike soli i u tom rastvoru natopite vunenu tkaninu.
Tkaninu ocedite i duž celih leđa stavite kao oblogu. Dodatno, na deo tela oko bubrega stavite termofor. Oblogu držite preko noći. U početku mokraća može da vam bude mutna, a zatim će postati prozračna i čista.
Na taj način prestaće bolovi i u kičmi i u zglobovima - očistiće se svaka ćelija organizma. S obzirom da je sadržaj ekstrakta neškodljiv, primenjujte ekstrakt dok ne postignete željeni rezultat - to jest, čistu mokraću.

Lubenica
Prijatna terapija čišćenja primenjuje se u sezoni lubenica.
Želite da jedete - lubenica, želite da pijete - lubenica, mnogo ste gladni - lubenica sa hlebom! Tako ćete najbolje i najbezbolnije očistiti bubrege.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net