5 SOBNIH BILJAKA KOJE PRIVLAČE NOVAC, SREĆU I LJUBAV

16.01.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 4538 | Autor: | 0

Ljubičice, hibiskus, krasula, spatifilum i anturijum lako se gaje i idealne su za svaki prostor


Biljke nisu samo ukras za stan.
Mnoga verovanja povezuju biljke sa mističnim svojstvima - ako stavite jednu od ovih biljaka u vaš dom bićete iznenađeni prijatnim promenama koje će se dogoditi.

Afričke ljubičice
Ovaj cvet je pogodniji za one koji su već u braku, ali doživljavaju privremene poteškoće ili samo žele da ih izbegnu. Ljubičice simbolizuju lojalnost, predanost i naklonost.Sa ovom biljkom u kući nećete se plašiti izdaje.

Spatifilum
Ovo složeno ime prevodi se kao "ženska sreća", pa samim tim i njegov efekt govori sam za sebe: donosi ljubav i pažnju okolnih ljudi, snažnu porodicu, privlači ljubav i donosi dobro zdravlje ženama.

Hibiskus
Kineska ruža ili hibiskus, kao što veruje narod Azije, neće dozvoliti da ljubav i strast nestanu decenijama.

Krasula
Ova biljka se naziva drvom novca, ali ne uzalud. Prema Feng šui-ju, ona donosi novac, privlači blagostanje i energiju bogatstva.

Anturijum
Anturijum je odgovoran za sreću: sve je lako za vlasnika ove biljke, dobre ponude dolaze u vaše ruke, a loše stvari zaobilaze.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem