UPRKOS KANCERU, ČAGA JE POMOGLA MOM OCU DA USTANE IZ KREVETA

01.02.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 4218 | Autor: | 0

Andrijana Stojanović, personalni trener iz Beograda, opisuje kako je „sibirsko blago“ promenilo život njene porodiceBolovi su mnogo manji, a spava kao beba

Sibirsko čudo, kako često zovu čagu, se pokazala kao dragoceno sredstvo i pomoć kod mnogih, a posebno kod teških oboljenja. Iskustva, kroz godine, potvrđuju njeno blagotvorno, ponekad i čudesno delovanje.
I u našu redakciju svakodnevno od brojnih korisnika stižu potvrde efikasnosti 100% čistog ekstrakta čage. Svoju zahvalnost i oduševljenje ovim proizvodom javno je želela da izrazi Andrijana Stojanović (30) fitnes instruktorka iz Beograda. Ovo je njena priča:
- Otac boluje od karcinoma prostate sa metastazama na kostima. Ovu strašnu dijagnozu saznali smo pre godinu i po dana. Osetio je bolove u kičmi između lopatica i bili smo ubeđeni da je u pitanju fizikalni problem. Čak su mu lekari prepisali fizikalnu terapiju, ali smo srećom otišli i kod jednog Kineza koji je preporučio magnetnu rezonancu. Tata nije imao neke izražene simptome kancera prostate i zato je kasno otišao kod lekara. Magnetnom rezonancom ustanovljeno je da je već tada imao metastaze na kičmi. Bio je to šok za nas. Prethodno je i mama imala rak materice i svi zahvaćeni organi su izvađeni. Srećom, ona se izlečila.

Posle šest ciklusa hemoterapije, gospodin Stojanović bio je potpuno bez snage, a bolovi su postajali sve jači i jači.
- Vrlo brzo došao je do stadijuma da ne može da ustane iz kreveta. Slabost ga je potpuno savladala. Ako bismo pokušali da ga podignemo, govorio je: "Polako, polako, slomićete mi ruku." Od hemoterapije oticale su mu i oči - priča ova posvećena ćerka.
Onda je Andrijana, sasvim slučajno, na treningu čula za 100% ekstrakt čage.
- Odmah sam ga nabavila i čim je tata počeo da ga pije, već prve noći, bilo mu je bolje. U nekom polusnu je govorio "Hoću čagu". Mi smo čak mislili da sanja, a njegov organizam je tražio ovaj čudesni preparat, prijao mu je. Posle tri, četiri dana snaga mu se vratila, mogao je da sedne. Ruke su mi još drhtale, ali bio je jači. Uz čagu uspeo je da ustane, da se premesti u drugu sobu. Znam da onima koji ne znaju kakve su to muke ovo i ne deluje kao pomak, ali od stanja "umreće u svakom trenutku", do solidnih pokreta, veliki je korak - dodaje Andrijana.

Porodica Stojanović je odlučila da prekine sa hormonskom terapijom i da nastavi samo sa 100% čistim ekstraktom čage i japanskim preparatom AHCC.
- Tata i dalje ima bolove, ali su mnogo manjeg intenziteta. Napredak je vidan. Bolovi su mnogo manji, ali tata, uz nju, posle dužeg vremena spava. Spava kao beba. Danima pre toga nije oka sklopio. Mi smo i zbog toga presrećni - da bar može da spava. Dobio je snagu, može normalno da priča, pre toga je pleo jezikom. jedva je mogao da govori. Nekad je raspoložen, nekad nije - konstatuje Andrijana i nastavlja:
- Čagu bih svima preporučila. Nisam verovala da će da deluje, ali kada sam videla kakve efekte ima, trudim se da svi saznaju. Smatram da bolesni ljudi, ako već moraju da idu na hemoterapiju, obavezno koriste 100% čist ekstrakt čage i AHCC kao dopunu da bi sprečili negativne posledice. Hemoterapija uništava organizam. S obzirom da je kod tate momentalno delovalo, ove preparate počenjemo da uzimamo i moja mama i ja, zbog imuniteta i bolesti zglobova. Volela bih da se više priča o čagi. Za naše uslove jeste malo skuplje, ali isplati se svaki dinar.

I još pogledajte:

AHCC

4900 RSD

ČAGA

5790 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem