CVETNA TERAPIJA

22.04.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 639 | Autor: | 0

Cveće sa isceljujućim sposobnostima možete uzgajati sami: afričke ljubičice prija bubrezima, gardenija smanjuje stres, orhideja podiže energijuCvetna terapija se temelji na isceliteljskim sposobnostima prirode, slično naturopatiji. Kao i biljni tretmani u naturopatiji, cveće se može koristiti za stvaranje moćnih efekata. Kada je emocionalna ravnoteža narušena, mirisi cveća mešaju se sa vodom i stavljaju pod jezik. Energija cveća je energija kakvu bi trebalo da ima i ljudsko telo, pa se primenom terapije cvećem ta energija vraća u ravnotežu. Cvetna terapija može da vam pomogne da produbite svoju duhovnu praksu i da aktivirate svoje psihičke sposobnosti.

Bilo da radite sa cvećem u svom vrtu ili ga nabavljate kako bi lečili određenu situaciju, ono će doneti emocionalnu, fizičku i duhovnu lepotu u vaš život.

Afrička ljubičica
Isceljivanje: Afričke ljubičice odlične su za čišćenje prostora, (kuće i kancelarije), ali i za čišćenje vlastitog tela. Ljubičasta boja je boja isceljivanja. Potpomaže koštani rast, olakšava probleme sa bubrezima, reumatizmom, epilepsijom, išijasom, smanjuje nervozu, deluje na neuralgije. Ljubičica pripada yin principu i deluje umirujuće.
Poruka afričke ljubičice: „Očistiću staro i dati život novom. To je dugoročni proces”.

Margareta
Isceljivanje: Dopustite margareti da brine za vas i da otkloni stres s vaših ramena. Margarete će doneti mir u vaš život, tako da se možete usredosrediti na ono što je važno.
Poruka margarete: “Potrebno je da pojednostavite stvari! Toliko toga se događa, raspršeni ste na sve strane. Ja vas okružujem i dajem vam priliku da se rešite drame i stresa”.

Maslačak
Isceljivanje: Žuti cvet može da ublaži bes, ljutnju, ogorčenost i ljubomoru. Lepo je raditi s belim pahuljastim cvetom; naročito su dobri za ostvarivanje snova. Pobuđuje osećaj mira.
Poruka maslačka: “Želeo bih da vam pomognem da se uzdignete iznad nižih energija poput emocija gorčine i besa. Takođe mogu da pomognem u manifestovanju vaših želja”.

Gardenija
Isceljivanje: Gardenija je odlična za sve ljude koji pate od hroničnog stresa. Njeni cvetovi uklanjaju stresne emocije iz života i podsećaju da je vreme za igru i smeh.
Poruka gardenije: „Budite blizu mene i udišite moj prefinjeni parfem. Pomoći ću vam da zaboravite sav stres i brige. Sada je vreme da uživate u blaženoj fazi svog života”.

Jorgovan
Isceljivanje: Jorgovan je divan smirujući cvet koji pomaže u borbi protiv užurbanosti i jurnjave u svakodnevnom životu. Pogodan je za ljude koji pate od anksioznosti ili depresije.
Poruka jorgovana: “Otpustite sve iritantne, depresivne misli i zamenite ih sa pozitivnim stavovima i osećajima. Možete to učiniti, ja ću vas podržati”.

Orhideja
Isceljivanje: Energija orhideje je vrlo visoka. Ona vas podseća da ste zaslužili samo ono najbolje i da je to jedina stvar na koju se treba usredsrediti.
Poruka orhideje: “Sa svakim korakom sve ste bliži svom cilju. Nije vreme za odustajanje; još malo se potrudite. Nastavite i posegnite za zvezdama”.

Ruža (Crvena)
Isceljivanje: Crvena ruža je simbol ljubavi i strasti, tradicionalno je romantičan dar. Njena moćna isceljujuća energija topi blokade u vašem srcu. Na taj način lakše je privući ili učvrstiti ljubav u vašem životu. Ruža pripada yang principu. Povezana je s arhangelom Urielom.
Poruka ruže: “Vi zaslužujete ljubav; dopustite mi da vam pomognem u ovom području. Zajedno ćemo pronaći duboku povezanost i strast koju tražite. Sa vašim dopuštenjem, ja ću isceliti te rane i omogućiti vam da krenete dalje sa pozitivnošću”.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem