MAORSKA TAJNA ZA SPREČAVANJE RAKA DEBELOG CREVA

05.05.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 1066 | Autor: | 0

Originalan novozelandski Revareva med možete nabaviti u Biljnom centru Magično bilje

Ovo je najfiniji med: i po ukusu, kao i po zdravstvenim efektima.
Bodljikavi crveni cvetovi valjkastog oblika novozelandske biljke revareva (rewarewa - Knightia excels) cvetaju u vrlo kratkom vremenskom periodu kako bi proizvele nektar sajedinstvenim ukusom. Neobično cveće ostaje uvijeno na drvetu do kraja leta, kada pada i pokriva zemlju poput debelog crvenog tepiha.
Za isceliteljsku moć ovog nektara Maori su znali dugo pre dolaska pčele, kada su lomili cvet i kroz šuplju trsku usisavali nektar, kako bi iscelili grlo.

Revareva med je klasični tamni med sa intenzivnim ukusom karamele. On je toliko taman da ne možete da vidite kroz teglu. To nije zagrevan ili filtriran med koji može da se nađe na većini polica u prodavnicama. Ovo je najfiniji med: i po ukusu, kao i po zdravstvenim efektima.
Revareva med se vekovima koristi za lečenje kožnih problema, ubijanje bakterija i u tretmanu rana. Nedavna istraživanja su pokazala da on sadrži antioksidanse, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala.
Ovaj med je bogat vodonik-peroksidom i zato su njegove zdravstvene prednosti ogromne. Vodonik-peroksid pomaže telu da popravi još uvek zdrave ćelije, a eliminiše bolesne.
Na Novom Zelandu trenutno je u toku veliki broj naučnih projekata koji istražuju zdravstvene prednosti ovog tamnog meda sličnog manuki, ali sa različitim lekovitim svojstvima i zdravstvenim prednostima.
Naučni tim iz Oklanda upravo je završio istraživanje i istakao zdravstvene prednosti pčelinjih proizvoda od biljke revareva u sprečavanju raka debelog creva. Zaključeno je da se redovnom konzumacijom revareva meda sigurno sprečava rak creva.I još pogledajte:

MED SA ĐUMBIROM

1990 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem