UBRZAVA METABOLIZAM, JAČA ENERGIJU, KOŽU ČINI ELASTIČNOM

07.05.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 893 | Autor: | 0

Tavari med može se koristiti protiv čireva, gastrointestinalnih poremećaja, kandidijaze, kancera, dijabetesa, oboljenja prostate, zatvora i alergija

Novozelandski Tavari med svetle je boje sa bogatim i suptilnim ukusom karamele. Izuzetno deluje na gram-pozitivne bakterije i plesni.
Drvo tavari je jedinstveno za Novi Zeland. Raste do 15 metara i ima vrlo simetrične grane sa belim cvetovima koji su takođe simetrično poređani.
Cveta od oktobra do decembra.
Svetle je boje sa bogatim i suptilnim ukusom karamele. Nije tako taman kao manuka ili revareva, a ukus mu je mnogo slađi.
Ubrzava metabolizam i kožu čini elastičnom. Čim se pojede, obezbeđuje energiju. Deluje antibiotski.

Na Novom Zelandu u toku su istraživanja u vezi lekovitih svojstava ovog meda i njegove uloge kod prevencije kancera.

Vekovno iskustvo je pokazalo da tavari deluje adstrigentno, antiinflamatorno, antibakterijsko, fungicidno i kao lako sredstvo za čišćenje creva.

Može da se koristi protiv čireva, sifilisa, gastrointestinalnih poremećaja, kandidijaze, kancera, dijabetesa, oboljenja prostate, zatvora i alergija. U biljnoj medicini SAD se smatra za analgetik, antioksidans, a potvrđeno je i da ima antiparazitna, antimikrobna, fungicidna, antivirusna, anti-inflamatornaianti kancerogena dejstva.

Koristi se za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, za lečenje groznice, infekcija, prehlade, gripa, sifilisa, rak, respiratornih problema, kožnih čireva, dizenterije. Ostali su zabeležen i slučajevi izlečenja od dijabetesa, lupusa, čireva, alergija, problema jetrei i psorijaze.
Antimikrobne karakteristike Tavari meda su klinički potvrđene u mnogim studijama: pokazuje jake efektena gram-pozitivne bakterije i buđi, uključujući vrste Candida, Staphilococcus, Trichophiton, Brucella, tuberkuloza, pneumonie, Streptococcus iShigella.
Značajno antivirusno delovanje pokazao je na virusima herpes I i II, influence, Polio virus i vezikularni stomatitis virus. Njegovi antiparazitski efekti su se pokazali u slučajevima malarije, šizostome, tripanozome i bili su klinički priznati.


Tavari med kompanije Happy Valley dolazi direktno iz šuma Novog Zelanda, 100% je čist, nema pesticida, teških metala ni tiantibiotika, a možete ga kupiti u biljnim centrima Magično bilje.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem