AHCC ŠTITI OD POJAVE METASTAZA

16.08.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 2018 | Autor: | 0

Hadžime Fudži, predsednik japanske kompanije „Amino Up“ jedinog svetskog proizvođača čuvenog dijetetskog suplementa, otkriva zašto je ovaj proizvod nezamenljiv u terapiji kancera


U oktobru prošle godine objavili smo intervju sa Hadžimom Fudžijem, predsednikom japanske kompanije „Amino Up“ iz Saporoa, koja jedina u svetu proizvodi AHCC, dijetetski suplement napravljen od micelijuma japanske gljive šitake, i to posebnom, zaštićenom tehnologijom. Gospodin Fudži je tada sa svojim timom bio gost Magičnog bilja i razgovor koji smo tom prilikom vodili izazvao je veliko interesovanje čitalaca i korisnika ovog svetski čuvenog preparata. Podsećamo na najzanimljivije delove ovog intervjua.
Kome Vi lično preporučujete AHCC?
- AHCC poboljšava imunitet ne samo kod onih kod kojih je narušen, kod obolelih, već i kod zdravih ljudi. Zato ga preporučujem svima.
Ipak, oboleli od kancera najčešće koriste AHCC?
- Onkološki pacijenti uz pomoć preparata AHCC smanjuju nuspojave hemoterapije, kao što su nedostatak apetita, umor, gubitak kose. Pojedini ne mogu da završe ciklus hemoterapije zbog propratnih tegoba. Zato AHCC pomaže da se hemoterapija dovede do kraja i da se olakša borba sa teškom bolešću.
Koje nuspojave hemoterapije AHCC ublažava?
- Doktori su ustanovili da pacijenti koji su uzimali AHCC nisu izgubili kosu. Klinička ispitivanja u Koreji i Japanu ukazuju da AHCC značajno smanjuje simptome mučnine i povraćanja kod pacijenata obolelih od kancera. Isto tako, hemoterapija može da blokira funkciju koštane srži, što je pretnja po život, jer ključni borci imunog sistema, bela krvna zrnca, vode poreklo iz koštane srži. AHCC povećava broj belih krvnih zrnaca za oko 30%.
AHCC je jedan od retkih proizvoda koji sme da se koristi tokom hemoterapije?
- Da, tokom ciklusa hemoterapije obično preporučujemo veće doze, ali posle hemoterapije preporučuju se manje doze. Naš dijetetski suplement je veoma siguran. On nema uticaja na samu hemoterapiju, ali se dobro kombinuje sa njom.
Kako deluje AHCC na ćelije kancera?
- Tip belih krvnih zrnaca koje se zovu ,prirodne ubice, (NK) imaju odgovor na razvijanje i širenje kancera. Prvi put su otkrivene 1980. godine. NK ćelije poznate su kao prva linija odbrane imunog sistema protiv kancera, virusa i drugih patogena. Kod zdravih osoba, NK ćelije rutinski ubijaju kancer još dok je mikroskopske veličine i mnogo pre nego što se može uočiti. Ali, ono što je još važnije za onkološke bolesnike, AHCC se koristi kao zaštita od pojave metastaza.
Kod kojih vrsta kancera je dokazano da je AHCC efikasan?
- Deluje kod različitih vrsta kancera. Istraživanja su pokazala da pomaže kod raka dojke, želuca, prostate, a nedavno je urađeno istraživanje koje dokazuje njegovu efikasnost i kod kancera jajnika.
Mnogo ulažete u istraživanja. Koliko ih je bilo do sada?
- Imamo preko sto dvadeset objavljenih istraživanja o delovanju preparata AHCC . Trenutno se radi preko devedeset istraživanja u različitim institutima i bolnicama, ne samo u Japanu, nego širom sveta. Najvažniji segment našeg rada zasniva se na istraživanjima doktora. Ako istraživanja pokažu dobre rezultate, mi stojimo iza tih preporuka. Doktori širom sveta preporučuju AHCC i gotovo svi su zadovoljni.

Preparat AHCC možete nabaviti u Biljnim centrima Magično bilje

I još pogledajte:

AHCC

4900 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem