POBEDIO RAK PLUĆA I POMAŽE OBOLELIMA

13.10.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 3155 | Autor: | 0

Vera u izlečenje i promena načina života i ishrane Darku Stojakoviću iz Beograda pomogli su da prevaziđe najtežu bolest


Beograđanin Darko Stojaković pobedio rak pluća uz pomoć surutke i biljnih čajeva!

Prvi pogled na Beograđanina Darka Stojakovića odaje zdravog, brzog i visprenog čoveka punog energije. Na njegovom licu se ni najmanje ne ocrtavaju tragovi borbe za život, koja je trajala pune četiri godine. Rak pluća ustanovljen mu je 2007, kad je imao dvadeset i sedam godina, i tada je krenula njegova bitka koju je na kraju, srećom, dobio. Sada, svakodnevno savetuje ljude koji su se uhvatili u koštac sa rakom kako da ga pobede.
Posle saznanja da boluje od teške bolesti, Darko je morao da napusti posao, krenuo je na hemoterapije, a za lečenje je trebalo dosta novca. Problemi su se gomilali, ali on nije posustajao. Počeo je da se informiše o bolesti, čita, i da se savetuje sa drugim obolelima.

- Prvi osećaj kad saznate da bolujete od raka su strah i nemoć. Kad dobijete dijagnozu, jedino što ne smete da dozvolite sebi je da ležite. Krenuo sam odmah u bitku i sasvim slučajno prilikom jednog pregleda, baš tokom hemoterapija, u čekaonici sam upoznao ženu koja se izlečila tako što je krenula da živi zdravim životom, promenila je način ishrane i, što je najbitnije, verovala je u sebe. Ulila mi je toliko samopouzdanja i nade u izlečenje, baš upravo ono što ja sada želim da prenesem drugim ljudima - kaže Stojaković.
Darko savetuje obolele da je najbolje da započnu svoj dan sa vežbama za prokrvljenost krvnih sudova, zatim da mućkaju u ustima nerafinisano ulje kako bi uništili toksine, tokom celog dana da piju ceđene sokove od voća i povrća i da prilagode ishranu.

- Najvažnije je da se ljudi prvo smire i da im se da podstrek, da veruju u sebe i u izlečenje. Priprema sokova i drugih prirodnih preparata traje dva do tri sata svaki dan, ali ja sam uživao da sam pripremam. Ono što savetujem ljudima jeste da se unosi zdrava hrana, kao i dosta tečnosti. Tokom lečenja, baš za vreme hemoterapija, počeo sam da pijem surutku i čajeve, unosio sam po pet litara vode dnevno u organizam. Ujutru sam doručkovao samo voće i eventualno ovsene pahuljice, za ručak isključivo presno povrće, meso sam zamenio pečurkama (sem šampinjona) i sojom, a večeru sam izbegavao, pa to savetujem svima - priča Stojaković.

Darkova supruga Marina kaže da se život cele porodice promenio iz korena kad se razboleo. Svi su se okrenuli njemu i počeli su da proizvode zdravu hranu na imanju u Kaluđerici.
- Podižem plastenike i sam uzgajam povrće, zbog druženja sa zemljom koja leči i naravno zbog finansija. Našao sam satisfakciju u tome da pomažem i prenosim svoju dobru energiju i ideju da mnogo možemo uraditi sami za sebe.... Naravno, moja porodica je u tome sa mnom.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem