NOVO U BILJNOM CENTRU: JEDINSTVENA KREMA KOJA OPUŠTA I NEGUJE

08.11.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 922 | Autor: | 0

ReumoSalve je inovativna formula u kojoj aktivne komponente metil salicilata, mentola i kamfora deluju u sinergiji sa etarskim uljem karanfilića i etarskim uljem crnog bibera


OSETITE OLAKŠANJE SA PRVIM DODIROM

Idealna mešavina esencijalnih ulja karanfilića i crnog bibera ima jaka antiinflamatorna i analgetska svojstva. Mentol hladi i na taj način ublažava simptome bola, otoka i pregrejanosti upaljenog mesta. Kamfor ima dvostruko dejstvo: greje bolno područje jer stimuliše cirkulaciju i hladi periferne nerve. Metil salicilat ublažava bol i ima jako antiseptično dejstvo.

Nanošenjem laganim utrljavanjem u kožu, više puta u toku dana, smanjujete bolove od artritisa i reumatizma. ReumoSalve otklanja ukočenost, utrnulost i bol u zglobovima i tetivama.
Takođe greje bolna područja, stimuliše cirkulaciju i izaziva osećaj prijatnosti.

Jednostavno se primenjuje, dobro prijanja na kožu i omogućava da komponente deluju na obolelo mesto. Ne ometa normalno disanje kože.

Dobro se podnosi i dubinski deluje.

Nanošenjem kreme koža ne ostaje masna, ne zadržava se na koži, već hladi i prodire dublje do kostiju, mišića i zglobova.

Reumosalve možete naručiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom ili mejlom.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem