DETOKS VIKEND ZA LEPO LICE

AKTUELNO | Pregleda: 149 | Autor:

Iskoristite dane odmora da biste osvežili ten i ponedeljak dočekali zadovoljni i sa puno energije


Veče pre tretmana detoksikacije očistite stan. Osećaćete se bolje, kada se probudite u savršeno čistom i urednom stanu. Zatim spremite sve što je potrebno za detoks vikend.

Prvi dan (petak)
Tokom detox vikenda telu su potrebne namirnice bogate korisnim sastojcima, zato krenite u nabavku. Kupite sveže voće i povrće: jabuke,pomorandže, brokoli, šargarepe i cveklu...

Drugi dan (subota)
Skuvajte čaj od koprive, đumbira, čička ili maslačka. Ove trave poznate su po protivupalnom dejstvu, pospešuju rad jetre i bubrega, a eliminisaće i kesice ispod očiju. Ako osetite potrebu za kofeinom, popijte zeleni čaj, koji je odličan izvor antioksidansa. Masaža pospešuje izbacivanje štetnih materija. Koncentrišite se na glavne tačke limfnog sistema – vrat, pazuh, stomak, prepone i pregib iza kolena. Uveče napravite kućni tretman lica.

Treći dan (nedelja)
Piling tokom tuširanja probudiće sva čula. Koristite proizvode na bazi kafe, koji pospešuju cirkulaciju i izbacuju toksine iz organizma. Vežbe poput brzog hodanja i joge odlične su za izbacivanje toksina. Duboko disanje za vreme vežbanja stimuliše limfni sistem i osigurava mnogo veći unos kiseonika. Uveče nanesite masku na lice.


Komentari