DOMAĆI FLASTER ZA EFIKASNU DETOKSIKACIJU

15.02.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 780 | Autor: | 0

Flaster za detoksikaciju možete napraviti sami. Stavite ga na stopala tokom noći, stimulisaćete refleksne tačke i jutro dočetaki preporođeni


Kako napraviti flaster za detoksikaciju kod kuće?
Potrebna vam je aluminijumska folija, dva komada od 10x6 cm.
Od suvih biljnih sastojaka napravite mešavinu. Najbolje je da ih isitnite dok ne postanu kao prah. Na primer, kurkuma u prahu, zeleni čaj, kamilica, organski dečji puder ili zelena glina, vitamin C u prahu, beli luk…
Prekrijte stopala komadom gaze i uvijte noću preko stopala (na kožu prvo ide jedan sloj najtanje gaze, biljna mešavina pa folija). Obmotati opet običnom ili samolepljivom gazom da drži. Na taj način napravili ste organski flaster.
Dakle, tajna ovog flastera je u sloju organske supstance i metala na koži. Možete upotrebiti bilo koje lekovito bilje koje ste izmrvili.
Flasteri se mogu nalepiti na oba stopala ili na bolna mesta na telu.
Ujutro ih odlepite, a noge očistite, jer će biti lepljive i crne od ostataka flastera koji je upio toksine iz vašeg tela.
Šta možete očekivati?
Jačanje otpornosti organizma
Detoksikaciju i čišćenje organizma
Podsticanje telesnih funkcija
Povratak ravnoteže u organizam
Više energije
Umirujući antistresni efekat
Kvalitetniji san
Istočnjačka medicina primenjuje jastučiće za stopala već vekovima. Smatraju da se toksini u telu tokom dana kreću naniže, tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim delovima tela, na primer stopalima.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem