MANUKA MED UNIŠTIO HELIKOBAKTERIJU

15.02.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 6993 | Autor: | 0

Milina Jovanović, penzionerka iz Beograda, o svom iskustvu sa opasnom bakterijom koja napada želudacAko ste ikada doživeli hroničan bol u stomaku, znate koliko je to velika neprijatnost. Od svih tegoba, bolesti želuca možda najviše brinu. Naše zdravlje u velikoj meri zavisi od hrane koju jedemo, kao i od sposobnosti našeg organizma da pravilno vari hranu i da je dobro podnosi. Zavisimo od dobrog rada želuca, te „divne mašine”. Kada je želudac ugrožen, celo telo pati i kvalitet života opada.

U težinu tegoba sa želucem uverila se i Milina Jovanović, penzionerka iz Beograda, koje je svoje iskustvo želela da podelili sa čitaocima Magičnog bilja. Prenosimo njenu priču u celosti:
- Dugo vremena osećala sam nadutost i štipkanje u želucu. Bolovi su bili prilično jaki, nije mi prijalo ni slatko ni ljuto. Mnogo toga sam se odrekla u ishrani, stalno sam pila lekove. Najzad sam otišla kod lekara i izdisajni test potvrdio je prisustvo helikobakterije.

Gospođa Jovanović odmah je počela da pije protiv helikobakterije, ali su joj se posle izvesnog vremena, verovatno zbog pada imuniteta, tegobe vratile.
- Moram da kažem da mi se život promenio tek od kada sam počela da koristim Manuka med UMF 10+. Pročitala sam da ovaj med može da ojača srce, da isceli rane i infekcije, da smanjuje mučninu. Ali, saznala sam i da je manuka med odličan za poboljšanje zdravlja stomaka. On smanjuje upale nastale poremećajem digestivnog sistema, pored toga oslobađa od nelagodnosti i nadimanja u stomaku. Kako piše u istraživanjima, manuka med sadrži prirodan probiotik, što je posebno važno za zdravlje stomaka, jer ga snabdeva ,dobrim bakterijama,. Koristan je protiv dijareje i gastroenteritisa. Stručnjaci tvrde da ovaj med "poboljšava rad sistema za varenje na prirodan način". Što je najvažnije, saznala sam da je veoma efikasan protiv helikobakterije - priča Milina i naglašava:

- Verujte, manuka med je veoma brzo počeo da deluje! Možete da zamislite koliko sam bila srećna kada mi je hroničan bol prošao za tako kratko vreme. Kada sam pojela pola kilograma Manuka meda UMF 10+, rezultati izdisajnog testa za helikobakter pilori bili su negativni, odnosno, nije više bilo infekcije.
Zato, ako imate probleme poput mojih, preporučujem da probate Manuka med UMF 10+ i nadam se da ćete osetiti sve dobre strane meda kao i ja. Ne bih mogla da zamislim da opet prolazim kroz sva testiranja, konsultacije, odeljenja, klinike...
Ovo sam ispričala jer sam i ja, pre nego što sam počela da koristim Manuka med UMF 10+ pročitala na stotine mišljenja drugih ljudi. Nadam se da će vam moje iskustvo biti od koristi.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem