DA LI ZNATE ŠTA JE CRAM DIJETA?

08.05.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 562 | Autor: | 0

Novi trend u mršavljenju žitarice+pirinač+jabuke+mleko

Proleće je definitivno vreme za dijetu. Jedno od najnovijih otkrića je CRAM dijeta.

CRAM dijeta u suštini uopšte nije napravljena za mršavljenje. Dobro funkcioniše u vreme slabljenja tela, tokom dijareje ili lakših, privremenih poremećaja, jer je to rešenje koje donosi olakšanje sistemu za varenje.
CRAM dijeta je najpopularnija u Italiji i Latinskoj Americi, a njeno ime je skraćenica od prvih slova preporučenih sastojaka - C kao "cereals" - žitarice, R kao "rice" - pirinač, A kao "apples" - jabuke i M kao "milk" - mleko.

Odakle je došla ideja o takvom miksu?
Proizvodi od žitarica i pirinač pružaju telu vlakna, što poboljšava metabolizam i omogućava brzo uklanjanje toksina iz tela. Jabuke su bogate pektinom kako bi se regulisao nivo šećera u krvi i supstancma sa protivupalnim i imunološkim svojstvima, a mleko obezbeđuje proteine, minerale i vitamine.
CRAM dijeta nedvosmisleo efikasna. Kao prvo, ublažava želudačne tegobe. Kada se govori o efektu mršavljenja, postoji i jedan uslov: treba je primeniti na kratko vreme, jer daje zapanjujuće vidljive rezultate posle samo nekoliko dana (ne samo da smanjuje masnoću u telu, već vam omogućava da se oslobodite nadutosti).Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem