RAK NE MOŽE DA OPSTANE U OKRUŽENJU BOGATOM KISEONIKOM

17.06.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 1648 | Autor: | 0

Dženet Mari Vejklin, oboleloj od raka dojke, lekari su davali šest meseci života. Od tada je prošlo dvanaest godina


Kada je Dženet Mari Vejklin (Janette Murray-Wakelin) u pedeset i drugoj godini saznala da ima agresivan oblik raka dojke i da je očekuje još samo šest meseci života, nije htela da se pomiri sa tim saznanjem. Od tada je prošlo dvanaest godina.

Kada je Dženet Mari Vejklin (Janette Murray-Wakelin) u pedeset i drugoj godini saznala da ima agresivan oblik raka dojke i da je očekuje još samo šest meseci života, nije htela da se pomiri sa tim saznanjem. Nakon obimnog istraživanja, Dženet je odlučila da zajedno sa lekarom prirodne medicine osmisli sveobuhvatan pristup lečenju prirodnim putem.

- Znala sam da ima smisla da probam sve što mogu kako bih snabdela telo svim onim što mu je bilo potrebno za ozdravljenje. Zahvaljujući našem dugogodišnjem istraživanju, bili smo sigurni da je to pravi izbor - priča ova hrabra žena.
Dženet je već bila aktivna, ali je počela da radi i vežbe istezanja i trčanje na duge staze. Vreme koje je provodila u vežbanju iskoristila je da se približi prirodi, bilo da je bosonoga trčala po plaži ili planinskim putem.

Odlučila je da poveća i unos hranljivih sastojaka. Otkrila je da je post na sokovima sjajan način da snabde svoje telo sa više hranljivih sastojaka. Priseća se da je pila toliko soka od šargarepe da joj se sada čini kao da je uzimala prikolicu šargarepe nedeljno, a onda je počela da pije i sok od ječmene trave, pošto je saznala da ima visok sadržaj vitamina, minerala, amino-kiselina i hlorola.
- Znala sam iz istraživanja koje smo radili da je to ključno u zaustavljanju mutacije ćelija raka - rekla je ona i nastavila:
- Rak ne može da opstane u okruženju koje je bogato kiseonikom i zato treba što više kiseonika uneti u telo kroz vežbe, duboko disanje i ispijanje soka!

Brokoli, cveklu i prokelj počela je da jede još više.
Dženet je dugo bila vegan, ali je odlučila da odustane od kuvane hrane i pređe na potpuno sirovu ishranu, koja joj je odmah dala, kako ona kaže, neverovatnu jasnoću i bistrinu uma. Iako joj je ishrana i do tada bila relativno dobra, a promena u režimu ishrane nije bila drastična, zdravstveno poboljšanje bilo je ogromno.
- Ne samo da sam odmah doživela jasnoću uma, povećanje energije, ubrzano lečenje povreda i osećaj blagostanja već sam se izlečila od raka!

Kada je isteklo šest meseci, vreme koje su joj doktori predviđali da će živeti, Dženet je izgledala bolje nego ikada i nije imala rak.
Dvanaest godina nakon strašne dijagnoze, Dženet i njen suprug odlučili su da istrče 365 maratona, uprkos tome što su bili u svojim šezdesetim godinama, što je dokaz njenog zdravlja.

Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 10h-20h
  subotom i nedeljom: 10h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem