NOVI “LEK” ZA ŠTITNU ŽLEZDU - PEVANJE

15.06.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 1340 | Autor: | 0

Negativne emocije se talože u organizmu, pogotovo u štitnoj žlezdi i ona boluje, navodi doktor Oleg Torsunov


Doktor Oleg Torsunov savetuje svima koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom tiroide, da pomognu obolelom organu tako što će – pevati.

On kaže da su štitna žlezda i uopšte, ceo endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi. Štitna žlezda boluje kod osoba koje snažno preživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju se osećanjem duboke povređenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da boluje.

Emocije moraju da budu pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma.
- Pevajte. Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi. Pevajte vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pevajte sa radošću i ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete - navodi doktor Oleg Torsunov.
Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem