NE VOLITE TERETANU? VEŽBAJTE U KREVETU!

08.09.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 356 | Autor: | 0

Vezbe za lenjivce: zategnite noge, zadnjicu, butine ne izlazeći iz spavaće sobe!


Ne volite teretanu? Vežbajte u krevetu!
Evo lakih bežbi za lenjive:

Očaravajuće noge
Sednite na krevet, ispružite noge, a rukama se pored kolena oduprite o krevet. Duboko udahnite, uvucite stomak i zategnite mišiće. Iz ove pozicije podignite noge 20 cm iznad kreveta, pa ih spustite, a da pri tom ne dodirnete dušek. Veoma je važno da prilikom vežbanja telo bude uspravno i da mišići stomaka budu zategnuti. Uradite tri serije po 10 ponavljanja.

Seksi obline
Početna pozicija: lezite na bok. Noge ispružite tako da jedna bude na drugoj. Gornji deo tela malo izdignite, tako što ćete se rukama odupreti u predelu ispred ramena i stomaka. Zatim gornju nogu podignite ispruženu, i nakratko je zategnite. Spustite nogu. Važno je da vam bokovi prilikom vežbanja budu uvek u ravni leđa! Vežbu ponovite 30 puta, pa promenite stranu.

Zategnite noge i zadnjicu
Podizanje karličnog dela zahteva istrajnost, ali zato dvostruko više jača mišiće. Kako da radite vežbe: ruke postavite pored tela, noge savijte pod uglom od 90 stepeni. Zatim bokove odvojite od podloge i zategnite zadnjicu i mišiće butina. Ramena, bokovi i kolena treba da obrazuju dijagonalu – u ovom položaju ostanite najmanje 30 sekundi. Zatim prvo desnu nogu zajedno sa ispruženim stopalom ispružite i držite u tom položaju 15 sekundi, a zatim isto učinite i sa levom. Vodite računa da prilikom vežbanja bokovi ne padaju. Vežbu ponovite tri puta.

Oblikujte mišiće stomaka
Sanjate o čvrstom i zategnutom stomaku? Stavite jastuk pored kreveta i na njega oslonite laktove. Okrenuti ka podu, noge podignite na krevet. Dok telo držite zategnuto u skleku, zadnjicu potpuno podignite uvis. Stopala i noge čvrsto pritisnite jedne na druge. Važno je da vam prilikom izvođenja ove vežbe ne ulegne kičma već da uvek bude prava. Vežbu radite tri puta po 30 sekundi.
Foto: Jutjub


Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem