10 NEDELJA UZ ENDONORM: TSH I FT4 U GRANICAMA NORMALE

06.11.2019 | AKTUELNO | Pregleda: 1680 | Autor: | 0

Milica Makić iz Kovina oseća se odlično, što potvrđuju i najnoviji laboratorijski rezultati


Nedavno smo objavili smo priču Milice Makić o borbi sa Hašimoto virusom, uz obećanje da ćemo njeno zdravstveno stanje pratiti iz meseca u mesec. Početkom oktobra, tačno mesec dana od našeg poslednjeg razgovora, Milica nam se ushićeno javila i odmah saopštila: „Stigli su mi rezultati. Koliko vidim, odlični su. Endonorm deluje.”
Kao što možete da vidite na slici broj 1, Miličine vrednosti TSH i FT4 sada su normalne. Posle dužeg vremena, ona može da odahne, iako je dobar rezultat i očekivala jer se u poslednje vreme mnogo bolje osećala.
- Endonorm me je vratio u život - poručuje Milica.

Kako su počele Miličine tegobe?
Bila je, kaže, stalno pospana, ugojila se, često je bila podnadula. Dogurala je do 59 kilograma, što je za njenu visinu prilična težina. Već je osećala posledice u zglobovima i kolenima.
- Otišla sam kod interniste, koji mi je rekao da je tiroida uzrok mog stanja. Ukazao mi je da se klinička sumnja proverava se određivanjem hormona u cirkulaciji. Rezultati nisu bili idealni - FT4 bio je u granicama normalnih vrednosti, ali TSH nije. Posle mesec dana, na ponovljenim analizama, vrednosti TSH opet nisu bile normalne, sada sa suprotnim predznakom.

Milica je, po uputstvima lekara, sačekala izvesno vreme i ponovo otišla na kontrolu. Ovaj put pokazao se visok nivo antitela, gotovo 600, dok normalan nivo iznosi maksimalno 100.

- Nalaz je bio izvestan: u pitanju je bio Hašimoto. Doktorka mi je predložila hormonsku terapiju, ali ja sam je pitala da li mogu da koristim ruski preparat Endonorm, za koji sam čula od koleginice. Naime, ona mi je prenela pozitivna iskustva koje su imale njena majka i sestra. Doktorka je bila otvorena, htela je i da sasluša, i odgovorila: "Što da ne" dodajući da joj se javim ako ne bude bilo poboljšanja - konstatovala je Milica i nastavila:
- Posle samo tri nedelje korišćenja Endonorma, osećala sam se neuporedivo bolje, nisam uopšte bila pospana. U šestoj nedelji terapije primetno sam smršala. Sada, posle deset nedelja, i zvanični rezultati potvrdili su boljitak. Presrećna sam. Nastavljam da koristim ovaj čudesni ruski preparat i da održavam svoje dobro zdravlje.

nalaz milica majkic

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem