UZ AHCC KAO DA NIKAD NISAM BILA BOLESNA

07.09.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 3470 | Autor: | 0

Beograđanka Aleksandra Petrović suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila

Beograđanka Aleksandra Petrović suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila. Kada je u decembru 2015, tada četrdesetdvogodišnjoj Aleksandri Petrović dijagnostikovan rak grlića materice, bila je u šoku. Malaksalost koju je pre toga osećala pripisivala je nedavnom porođaju, obavezama oko bebe i poslovima u kući.

- Tek kada su desni počele da mi krvare, i praktično nisam više mogla da se krećem, otišla sam kod lekara. Nisam ni slutila da će dijagnoza biti najgora jer je doktorka, koja mi je u junu 2012. otkrila ranice na grliću materice i kasnije pratila trudnoću, rekla da ništa ne treba da se dira. Bilo je to u stilu - o tom potom.

Konzilijum lekara je Aleksandri, odmah pošto je potvrđena dijagnoza, prepisao zračenje i hemioterapiju.
- Na Onkologiji sam ležala od januara do kraja marta 2016. Primila sam šest unutrašnjih i dvadeset i pet spoljašnjih zračenja i potencijaciju, što je vrsta lakše hemioterapije. U jednom trenutku morala sam da prestanem sa hemioterapijom jer mi je krvna slika bila loša - priča Aleksandra.
Narednih godinu dana gospođa Petrović nije uzimala ništa od dodatne terapije, sem što je redukovala ishranu i jela isključivo bareno povrće.

- Želela sam da ojačam imunitet, ali su mi svi kvalitetni preparati bili nedostupni zbog cene. Uzimala sam speltu i ječam, međutim, osećala sam da je to nedovoljno. Nedostajalo mi je snage, volje, elana... - tvrdi ova hrabra žena.
U međuvremenu, Aleksandra je imala probleme i sa limfnim čvorovima i shvatila je da mora da uzima i neki kvalitetan suplement za jačanje organizma. Kada se raspitala, shvatila je da je japanski preparat AHCC pravi izbor za nju.
- Kako su mi rekli, AHCC je najozbiljnije testiran imunomodulator. Napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake koja se upotrebljava u tradicionalnoj japanskoj medicini i to nanotehnologijom. Pijem ga već tri meseca i osetila sam neverovatan boljitak - kaže Aleksandra i dodaje:

- Prvi dan sam bila zatečena - od jedne tablete dobila sam dijareju i povraćala sam, ali već drugi dan, pošto su se nuspojave izgubile, shvatila sam da je bilo u pitanju samo preko potrebno čišćenje organizma. Prvih mesec dana uzimala sam po jednu kapsulu, ali već drugi mesec, kada sam počela da uzimam po dve kapsule dnevno, shvatila sam da je to prava doza za mene. Odjednom, počela sam da se krećem lako, imala sam elana i volje, mnogo više snage, radila sam sa entuzijazmom. Verujte mi, zaboravila sam da sam ikada bila bolesna, i to teško bolesna. Bolest mi je u remisiji i nadam se da će tako i ostati.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem