AKO IZDRŽITE DVE NEDELJE, SMRŠAĆETE!

21.01.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1483 | Autor: | 0

Ključ uspešne dijete je disciplina, a najveći izazov je količina hrane koju uzimate

Ključ uspešne dijete je disciplina, a najveći izazov je količina hrane koju uzimate.

Neposredno nakon praznika, mnogi su doneli odluku da započnu s dijetom i vežbanjem, ali većina će prekršiti svoj plan, prenosi Dejli mejl.
Nutricionista Suzi Barel kaže da, ipak, postoji “tajna” uspeha: važno je da izdržite bilo koji režim kojeg želite da se pridržavate najmanje dve do tri nedelje. Suzi kaže da je problem što se posle samo nekoliko dana prekrše postavljena pravila dijete, posebno kad je reč o količinama, pa se dogodi da neki jedu zdravu hranu, ali u velikim količinama. Onda odlučimo da naredni dan postimo, ali ni to ne uspeva jer uzmemo nekoliko čokoladnih keksića, i onda u krug.
Ova nutricionistkinja kaže da je presudna stvar da li se pridržavamo dijete u kontinuitetu najmanje dve do tri nedelje. Tako će telo imati dovoljno vremena da sagori višak telesnih masti i gubiće se kilogrami u kontinuitetu.
Ona dodaje da neke stvari možemo trajno da izmenimo za konstantno gubljenje težine, na primer izbacivanje mleka iz jutarnje kafe. Predložila je da se jede u okviru osam sati svakoga dana, što znači da u preostalom periodu ništa ne jedemo (ne zaboravite da osam sati svakog dana provodimo u spavanju). Neka večera bude manja i lagana, oko 300 kalorija.
- Nijedna od ovih strategija nie striktna, niti zagovara način ishrane, ali će pomoći u dugoročnoj kontroli težine.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem