ZAŠTO SU DOBRE SPIRULINA I HLORELA

19.04.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 956 | Autor: | 0

Spirulina pomaže u gradnji imuniteta i telo čisti od svih vrsta virusa, bakterija i otrova, hlorela je moćno sredstvo za detoksikaciju

Da li znate da spirulina i hlorela sadrže 650 vitamina, minerala, aminokiselina? Ove dve jednostavne namirnice sadrže sve poznate vitamine, uključujući karoten, vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, provitamin D, K, PP, E, folnu kiselinu, biotin, kalcijum, fosfor, magnezijum, kalijum, cink, jod i još mnogo toga.
Takođe sadrže sve aminokiseline koje su neophodne čoveku, uključujući esencijlne.
Uz to, ti isti proizvodi su glavni izvor proteina. Imaju više proteina nego piletina, meso i jaje. A što je posebno važno, sve proteine apsorbuje telo 95%, dok se, na primer, pileći protein apsorbuje 30%.
Posebno važna i izuzetno retka komponenta je hlorofil. Hlorofil nam pomaže da budemo aktivni, da brže obnavljamo krv i tkiva, da izgledamo lepše i mlađe.
Hlorela i spirulina su mikroalge koje postoje na Zemlji više od 4 milijarde godina. Sve biljke na Zemlji potiču iz ćelije hlorele, a organske materije potiču iz ćelije spiruline koja je postala hrana za životinje, pomažući razvoj celog životinjskog sveta.
Spirulina pomaže u gradnji imuniteta i telo čisti od svih vrsta virusa, bakterija i otrova.
Hlorela je moćno sredstvo za detoksikaciju, čišćenje organizma i poboljšavanje varenja.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem