ISKUSTVO KORISNIKA: BOLOVI U KUKU SE SMANJILI, MNOGO LAKŠE SE KREĆEM

25.04.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1828 | Autor: | 0

Zbog postojanja tromba u nozi, Borka Krnetić, penzionerka iz Valjeva, nije mogla da se operiše, ali zato je uz Pčelinji otrov u medu rešila svoju goruću tegobu koja joj je potpuno paralisala život

Prošlo je četrnaest godina od kada je Borka Krnetić, penzionerka iz Valjeva, nezgodno pala i sa nogom u gipsu provela duže vreme. Njena borba tek tada počinje. Cirkulacija joj je oslabila i posle izvesnog vremena stvorio se tromb.

- Bila sam uplašena, primala sam infuziju i verovatno zbog povrede i straha loše sam gazila. Noga u desnom kuku me je mnogo zabolela, a bolovi su vremenom postajali sve jači i jači. Ortoped me je odmah uputio na operaciju kuka, ali zbog postojanja tromba ustanovljeno je da ipak ne bih smela na tako rizičan zahvat. "Trpi, bolove, od toga se ne umire, pitanje je da li bi se probudila iz anestezije", rekao mi je doktor - seća se naša sagovornica.
Lekari su Borki preporučili da maže hepatrombin, ali od tada ona traga za preparatom koji bi mogao da joj ublaži bolove.
- Verujte mi, nema šta nisam probala, ali gotovo da mi ništa nije pomagalo, naročito ne trajno. Bila sam prinuđena da počnem da koristim i štap - ističe gospođa Krnetić.

Ipak, jedno jutro, posle godina patnje, promenilo je Borkin život.
- Otišla sam do prodavnice i ugledala časopis Magično bilje sa naslovnom stranom na kojoj je bila istaknuta priča Ružice Uzelac. Kupila sam časopis i pročitala iskustvo koje je bilo kao moje. Konsultovala sam se sa ćerkom i odlučile smo da naručim teglicu novozelandskog preparata Pčelinji otrov u medu koji je koristila i gospođa Uzelac.

Pošto je koristila samo nekoliko dana, Borka je osetila poboljšanje.
- Bolovi su bili sve slabiji, a ja sam se sve bolje kretala. Koleno sam počela da ispravljam, više ne spavam savijenih nogu. Moj život se mnogo promenio na bolje. Evo sada pijem drugu teglicu i, sem kada se menja vreme, nemam nikakvih tegoba. Radim u bašti, aktivna sam i pokretljivija - konstatuje naša sagovornica i zaključuje:
- Mnogo sam srećna, prosto ne mogu da verujem da postoji preparat koji može ovoliko da smanji bolove i promeni život.

Jedinstveni proizvod koji kombinuje pčelinji otrov sa Novog Zelanda i med pomaže kod problema sa zglobovima i mišićima i pravi je prirodni iscelitelj. Hiljadama godina pčelinji otrov se koristi da pomogne u oslobađanju od bolova kod artritisa i loše cirkulacije. On stimuliše hormone kao što su kortizon i hidrokortizon, koji povećavaju sposobnost tela za borbu protiv inflamacija.
Pčelinji otrov u medu deluje iznutra. Sadrži 25 ppm čistog prvorazrednog novozelandskog pčelinjeg otrova u prvoklasnom medu. Ovaj proizvod ima sve dobre osobine meda sa prirodnim antiinflamatornim osobinama pčelinjeg otrova.

Pčelinji otrov u medu možete kupiti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje, u Beogradu, u Brankovoj 16 i Ulici Maksima Gorkog 25, naručiti telefonom: 011/2420 955, 011/3283 507 i 011/2450 782, mejlom info@magicnobilje.com, ili preko internet prodavnice.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  ZBOG RENOVIRANJA Biljnog centra Magično bilje na adresi Maksima Gorkog broj 25,
  koje će se vršiti u periodu od 12.10. do 22.10.2023., Biljni centar Magično bilje na adresi
  Brankova 16, radiće u produženom radnom vremenu, od 9h do 20h.
  Dostupni smo kako za online, tako i za telefonske porudžbine kao i do sada, na brojeve
  telefona:
  011/ 2420-955
  011/2450-782
  011/3283-507
  064/6433-055


  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem