DOBRO ISKUSTVO: UZ 5 HTP OSEĆAJ SREĆE JE DUPLO VEĆI

16.07.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1664 | Autor: | 0

Nikola Škobo iz Sekretarijata za kulturu Uprave grada Beograda iskreno o promenama koje je doživeo koristeći čuveni kanadski biljni preparat

Čim se pre desetak godina, odmah posle završenog Ekonomskog fakulteta zaposlio, Nikola Škobo iz Sarajeva, sa trajnim prebivalištem u Beogradu, brzo je uočio da mu nedostaju koncentracija i energija.
- Profesionalni odnosi među zaposlenima na mom tadašnjem radnom mestu nisu bili zadovoljavajući. Na poslu mi se zbog toga stalno spavalo. Osećao sam i fizički i mentalno umoran. Paralisao me je stres praćen određenim, ne tako visokim nivoom anksioznosti. Kada sam ušao u drugu, treću, četvrtu godinu aktivnog poslovnog angažmana, sve više sam uviđao da mi treba određena pomoć - priča Škobo, sada zaposlen u Sekretarijatu za kulturu u Upravi grada Beograda.
Počeo je, kako kaže, da traga za odgovarajućim suplementima. Pokušavao je sa kafom, zelenim čajem, aronijom…
Dugogodišnja upornost u traganju za pravim proizvodom, ističe Škobo, na kraju se isplatila.

- Početkom prošle godine spontano sam došao do proizvoda 5 HTP koji uvozi Magično bilje. Zaintrigirali su me opisi na koje do tada nisam nailazio kod drugih preparata koje sam koristio i koje sam čitao. Pre svega, pažnju mi je privuklo da daje osećaj zadovoljstva tokom obavljanja posla, da povećava nivo koncentracije i u isto vreme da reguliše stres. Pronašao sam sebe u tim opisima. Bio sam gotovo all inclusive pacijent za taj proizvod.
Ipak, prvih nekoliko dana, Nikola nije ni otvorio proizvod 5 HTP.
- Tek krajem nedelje setio sam se da ga otvorim. Popio sam kapsulu ujutru na prazan stomak. Vrlo brzo osetio sam priliv energije - kao kad je čovek dobro naspavan, kad popije kafu i poveća budnost. Nisam bio siguran da li je to placebo efekat. Bio sam tih dana veoma aktivan i nisam posebno osluškivao sebe. Kapsule sam pio onako usput i sve se dešavalo spontano. Kada sam ušao u drugu nedelju korišćenja, podelio sam iskustvo sa kolegom sa kojim, inače, razmenjujem slične teme. Predložio sam i njemu da počne da uzima 5 HTP. Dao sam mu petnaest tabletica da pije po mojim instrukcijama. Međutim, on ih je pio pre spavanja jer je pročitao da mogu da se koriste za san, da povećavaju nivo melatonina. Kolegu je više zanimalo da mu je dobar san jer sa energijom nije imao problema. I njemu je tada počelo da se dešava nešto neobično - ujutru se budio ranije nego inače, a osećao se odmornije. Uvideo je da mu preparat pomaže. Imali smo iste simptome, ali ni on ni ja, u početku, nismo obraćali pažnju kako će da deluje. Kako je vreme odmicalo, i aktivne materije taložile se u organizmu, ušao sam u željenu fazu, onu koju sam ranije opisivao jednom prijatelju dok smo čitali psihologiju Skota Peka i razgovarali kakvi bismo voleli da budemo. Ovaj preparat mi je uklonio neke loše navike koje su mi kočile put ka izgradnji celovite ličnosti, otpala su bar dva, tri "trula lista" - ističe ovaj iskren čovek.

Nakon prve bočice koju je podelio sa kolegom i sa suprugom, Nikola je odlučio da kupi i drugu i da je popije sam.
- Pio sam je sa tolikim entuzijazmom da je to nemoguće opisati. Imao sam samo jednu brigu - da li će mi se nešto desiti kada prestanem da pijem 5 HTP, da li može da dođe do nekih oblika anksioznosti, do strahova koje nisam do tada imao. Nikako nisam želeo da se vratim na ono staro stanje jer mi je novo veoma prijalo. Dok sam pio drugu kutiju, osećao sam se kao da se penjem na planinu i udišem čist vazduh, da sam lakši dvadeset kilograma - naglašava Škobo.
Kada je ispio drugu bočicu, Nikola prestaje da uzima preparat u želji da ga testira, da vidi da li je to što je pronašao baš ono što je želeo.
- Mesec i po, tačnije četrdeset i tri dana, nisam uopšte pio 5 HTP, a osećao sam se isto kao dok sam koristio tablete. Nisam osetio nikakav pad, a baš sam pratio kako će se situacija razvijati - govori naš sagovornik.

Ne želi, kaže, da zvuči kao da preteruje, ali, svoje stanje danas opisuje kao drugi oblik života jer je nestalo mnogo od onoga što mu je godinama smetalo.
- Da li su negativne misli nestale zbog povećanja serotonina, ne znam. Samo znam da preparat deluje. Povećao mi je i seksualnu energiju, libido. Osetio sam i veću pokretljivost donjeg dela kičme. Ranije se budim. Nekada sam ustajao u pola sedam, sad već u pet do šest. Dovoljno mi je šest i po sati sna da se osećam odlično. Jedino što mi ne odgovara jeste što i vikendom ranije ustajem. Stvorila se navika. Sad ne spavam posle posla, iako sam ranije morao da odspavam bar pola sata.

Nikola je osetio još jednu blagodet.

- Uz 5 HTP mogu da kontrolišem glad i da budem umeren kad uzimam hranu. Doručkujem oko deset i ne moram da jedem do pola pet. Ranije sam uvek morao da užinam - konstatuje Škobo i zaključuje: - Sa ovim preparatom ja sam ažuran. Ako nešto postavim kao cilj, moram i da ispunim. Kao da sam na moru, na plaži - trčim, a sa strane me neko gura, vetrić mi bije u leđa. Osećaj sreće je dvostruko veći i zato nosim sa sobom 5 HTP i kad putujem.
Ono što je najvažnije, nemam nikakve nuspojave, zato želim svima da ukažem da postoji način da sebi pomognu brže i lakše nego što su mislili.

Preparat 5 HTP možete nabaviti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje u Beogradu, ili naručiti telefonom: 011 2420 955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem