LIČNO ISKUSTVO: HEMOGLOBIN MI JE SKOČIO SA 60 NA 131

13.08.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1529 | Autor: | 0

Jasmin Al Dohri, uprkos tumoru između tankog i debelog creva, doživela je preporod uz japanski AHCC

Životna priča, kao i optimizam Jasmin Al Dohri, neobična je za ovo podneblje.

- Tata mi je Kurd iz Iraka, a mama mi je odavde, Srpkinja. Sredinom šezdesetih godina tata je došao da studira u Beograd, upoznao moju mamu i dobili su sestru i mene. Živeli smo u Iraku do sredine devedesetih, kada smo došli u Beograd i ostali da živimo ovde. Tata je baš tada imao tumor koji nije iste vrste kao moj, ali sam ga od njega genetski nasledila.

U međuvremenu, Jasmin se udala i 2016. rodila kćerku. Nažalost, početkom ove godine, otkriven joj je tumor.
- Primetila sam da slabim, da nemam snage, nije me ništa bolelo, ali sam osetila da nešto nije u redu. U februaru sam otišla u privatnu kliniku da pregledam žuč. Odmah su me upozorili da mi je sedimentacija 50, a hemoglobin 60. Kad su me snimili, rekli su mi da nešto nije u redu, a ja sam odmah prihvatila situaciju, jer sam nešto predosećala. Kancer je bio između tankog i debelog creva i krvario je. Operisana sam 29. februara i ubrzo sam izašla iz bolnice - ističe Jasmin i nastavlja:

- Tada sam saznala za AHCC. Počela sam ubrzo da ga pijem jer sam bila svesna da moram da ojačam imunitet. Tri meseca konstantno sam pila AHCC i vitamin C, što je odmah uticalo na poboljšanje krvne slike i pročišćenje stomaka. Hemoglobin je brzo skočio sa 60 na 119, pa na 131. Sem što je uticao na krvnu sliku i čišćenje stomaka, poboljšao mi je kvalitet života. Pijem ga tri puta dnevno. Prošla sam jedan ciklus hemoterapije i rezultati su mi bili dobri. Zahvaljujući AHCC-u doživela sam preporod.

Kako deluje ovaj čuveni japanski preparat?
AHCC ne deluje direktno na sam karcinom. On pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - uništiti tumorske ćelije! Najvažniji vidljiv efekat AHCC-a je jačanje imunog sistema da bi pacijenti mogli da se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemoterapija.

Zašto je AHCC toliko efikasan?
Da bi bilo šta moglo da se apsorbuje, mora biti dovoljno malo da prođe kroz slozokožu u gastro-intestinalnom traktu. Zato se lekovite pečurke u svom prirodnom stanju slabo apsorbuju: njihovi biološki aktivni sastojci, polisaharidi, preveliki su da bi se probili kroz tanke ulaze u gastrointestinalnom traktu. Grupa naučnika sa Univerziteta u Tokiju rešila je problem aprsorpcije medicinskih pečuraka tako što je razbila molekularne barijere.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje u Beogradu, Ulica Brankova 16, Maksima Gorkog 25 ili u TC Stadion Zaplanjska 32

naručiti telefonom: 011 2420 955 i 011 2450 782

mejlom na: info@magicnobilje.com

ili preko internet prodavnice Magičnog bilja.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem