JABUKOVO SIRĆE: KAKO I KADA GA KORISTITI

01.09.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 792 | Autor: | 0

Vodič doktorke Erin Palinski Vejd obezbediće da iz jabukovog sirćeta izvučete najbolje

Vodič doktorke Erin Palinski Vejd obezbediće da iz jabukovog sirćeta izvučete najbolje.

- Neke studije pokazuju da dodavanje jabukovog sirćeta u ishranu poboljšati nivo glukoze u krvi i pomoći u smanjenju apetita što može da pospeši gubitak kilograma, objašnjava Palinski-Vejd za portal Real simple. "Tvrdnje da će konzumiranjem jabukovog sirćeta kilogrami čarobno nestati ili da ćete izlečiti dijabetes nisu istinite - kaže Palinski-Vejd. "Prema mom mišljenju, ima neke koristi od njega kada je u pitanju insulin, otpornost na bolesti i regulacija težine i njegovim uključivanjem u ishranu zapravo ne rizikujete ništa. Savetujem da probate na mesec dana i vidite kako vam odgovara".
- Deluje protiv mikroba, ali ovo dejstvo još nije naučno potvrđeno.
- Jabukovo sirće vrlo je kiselo i ne sme se unositi nerazređeno. "Ako to učinite, možete oštetiti zubnu gleđ i sluznicu jednjaka", upozorava Palinski-Vejd.
- Pravilo za razređivanje je jedna kašika sirćeta na jednu čašu vode.
- Najlakši način konzumiranja je da uključite jabukovo sirće u ono što već jedete svakodnevno. Možete ga dodati u smoothie, koristiti ga kao podlogu za meso, dodavati ga džemu ili ga namazati na povrće ili piletinu.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem