KUĆNI FITNES

11.10.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 174 | Autor: | 0

Vežbe za koje vam ne treba članstvo u teretani

Rad od kuće, školovanje od kuće, pa zašto ne i vežbanje kod kuće? Nasuprot neprivlačnoj opciji da ležite na kauču većinu dana, pruža vam se mogućnost da u svom domu radite kad god vam se ukaže prilika lagane vežbe za koje vam ne treba članstvo u teretani. Ako ste zainteresovani da započnete praksu treninga kod kuće, pokazaćemo vam koje vežbe možete da izvodite u obimu koji vama odgovara. Potrebni su vam malo slobodnog prostora, muzika, internet i dobra volja.
Barre metod (vežbanje uz štap, stabilnu stolicu ili kuhinjski element)
Barre je metoda vežbanja inspirisana elementima baleta, joge i pilatesa. Na internetu možete pronaći čitav serijal treninga vezanih za Barre vežbanje i uživati u njima sasvim besplatno. Treninzi su osmišljeni tako da se svaki put fokusiraju na različite grupe mišića duž tela, dajući vam pri tom mogućnost da oblikujete svoje telo do savršenstva.Joga
Časovi joge koje možete pronaći na interentu su se bukvalno utrostručili od početka pandemije. Od osnovnih vežbi disanja do intenzivnijih poza za one naprednije i u većoj formi. Joga vežbe su pogodne naročito za one koji se osećaju ukočeno nakon višečasovnog rada za računarom.

Boks
Ako su vam Barre i joga previše spor način pumpanja adrenalina, treninzi boksa za žene su specijalno osmišljeni kako bi vas oblili znojem i omogićili vam da sav stres i napetost u mišićima iskažete putem udaraca. Kombinacija bokserskih i kardio vežbi daće vam snagu za sve izazove koje pred sebe postavite.

Pilates
Nema razloga zašto ne biste časove pilatesa pratili putem kompjuterskog ekrana. Vrlo je lako vratiti se u rutinu koju ste nekad praktikovali čak i ako je prošlo nekoliko meseci od vašeg poslednjeg časa pilatesa. Pilates je odličan način vraćanja u kondiciju i pokretanja celog tela na aktivnost.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem